Toate bolile se nasc din incapacitatea de a ierta.

Toate bolile se nasc din incapacitatea de a ierta.

Toate bolile se nasc din incapacitatea de a ierta.

Ori de câte ori ne imbolnăvim, trebuie să ne cercetăm inima pentru a descoperi pe cine trebuie să iertăm. Cursul de miracole afirmă că,,orice boală se naşte din incapacitatea de  a ierta pe cineva” şi că,,ori de câte ori ne îmbolnăvim, trebuie să aflam pe cine trebuie să iertăm.”

Ceea ce doresc să adaug este că persoana cea mai grea de iertat este întotdeauna CEA DE CARE TREBUIE SĂ TE DETAŞEZI CEL MAI MULT. Iertarea înseamnă, printre altele, să te detaşezi, să uiți. Ea nu are nimic de-a face cu acceptarea unui comportament negativ, ci doar cu transcenderea unui anumit ataşament. Nimeni nu trebuie să ştie CUM să ierte. Noi nu trebuie decât să NE DORIM să iertăm, după care Universul va avea grijă de amănunte.

Nouă ne este atât de uşor să ne înțelegem propria durere. În acest caz, de ce ne este atât de greu să înțelegem că şi ei, cei pe care ar trebui să-i iertăm, au suferit atunci când au greşit față de noi? Nu ar trebui să iertăm nicio clipă că ei au făcut cum au crezut că era mai bine, ținând cont de nivelul lor de înțelegere, de conştiința şi de cunoaşterea lor din acel moment.

De-a lungul timpului, am descoperit că dacă ne iubim, ne acceptăm şi NE APROBĂM PE NOI ÎNŞINE EXACT AŞA CUM SUNTEM, toate problemele din viața noastra se rezolvă de la sine. În jurul nostru încep să se producă mici miracole:sănătatea noastră se îmbunătățeşte pe neaşteptate, relatiile noastre devin mult mai satisfăcătoare, iar creativitatea noastră înfloreşte din nou.Şi toate aceste miracole se petrec fără nici cel mai mic efort din partea noastră.

Iubirea de sine şi autoaprobarea, crearea unui spațiu personal în care să predomine siguranța, încrederea, speranța şi acceptarea-atrag în viața noastră relații noi, mai pline de iubire, o slujbă nouă(dacă este cazul), o casă nouă ect. Ele îi permit chiar şi greutății noastre corporale să se normalizeze. Oamenii care se iubesc pe ei înşişi şi propriul lor corp nu comit niciodată abuzuri împotriva ființei lor, dar nici împotriva altora.

Autoaprobarea şi acceptarea de sine în momentul prezent sunt principalele secrete ale declanşării unor schimbări pozitive în fiecare domeniu al vieții noastre.

Din punctul meu de vedere, iubirea de sine începe întotdeauna cu renunțarea la orice fel de autocritici. Autocritica ne blochează exact în tiparul pe care dorim să îl schimbăm. Invers , înțelegerea şi bunăvoința față de noi înşine ne ajută să ne eliberăm de acest tipar mental.

REȚINE:Tu te-ai criticat ani la rând, dar nu ai reuşit să schimbi nimic în bine în acest fel. Încearcă şi metoda inversă:Aprobă-te în tot ce faci şi vezi ce se întâmpla. Aici poți citi:Afirmație pentru eliberare,iertare.

Louise

Please follow and like us:
20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

TrackBack URL

http://rubinuliubirii.com/541-2/trackback/

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)