A te gândi la ceva înseamnă a-l chema în viața ta


A te gândi la ceva înseamnă a-l chema în viața ta!


Atunci când vă gândiți la ceva ce nu vă doriți, Legea Atracției intervine şi gândul se face de asemenea din ce în ce mai mare.

Lucrul la care vă gândiți cel mai mult este cel pe care începeți să îl chemați în viața voastră.

Atunci când vă gândiți puțin la ceva ce vă doriți, prin Legea Atracției, acel gând devine din ce în ce mai mare şi din ce în ce mai puternic. Cu cât mai mare devine gândul, cu atât mai multă forță atrage, și atunci este din ce în ce mai sigur că veți ajunge să îl traiți.

Atunci cănd vedeți ceva ce ați dori să trăiți și voi spuneți:,,Da, mi-ar plăcea să am aceasta”, datorită atenției pe care o acordați, invitați acel lucru în viața voastră.

Totuşi, atunci când vedeți ceva ce nu ați dori să experimentați şi strigați: ,,Nu, nu, eu nu doresc aceasta!” prin atenția pe care i-o acordați, chemați acel lucru în viața voastră. În acest Univers bazat pe Atracție, nu există excludere. Atenția acordată unui lucru il include în vibrația voastră şi, dacă îl mențineți suficent de mult timp în câmpul atenției sau conştiinței voastre, Legea Atracției vă va face să îl trăiți, deoarece nu există ,, Nu”, eu nu vreau să trăiesc asta, pleacă!” atunci ceea ce faceți voi de fapt este să îl chemați în viața voastră, pentru că nu există negați în acest Univers bazat pe atracție. Atenția pe care i-o acordați acestui lucru spune: ,,Da, vino la mine, tu, lucru pe care (Nu) îl vreau!”

Din fericire, aici în realitatea acestui spațiu-timp fizic în care vă aflați, lucrurile nu se manifestă în viața voastră instantaneu.

Există o minunată rezervă de timp între ceea ce începeți să gândiți referitor la ceva şi timpul în care se manifestă. Această rezervă de timp vă dă ocazia să vă redirecționați atenția din ce în ce mai mult în sensul a ceea ce doriți de fapt să manifestați în viața voastră. Şi cu mult înainte de a se manifesta ( de fapt, atunci când începeți prima dată să vă gândiți la acel lucru), puteți spune după modul în care vă simțiți, dacă este ceva ce doriți sau nu să se materializeze. Dacă continuați să îi acordați atenție acelui lucru – fie că este ceva ce doriți, fie că este ceva ce nu vă doriți – el va veni în viața voastră. Aceste Legi, chiar dacă nu înțelegeți că acționează, tot vă afectează viața, chiar şi dacă le ignorați. Şi chiar dacă sunteți conştienți că ați auzit de acestă Lege a Atracției, efectul ei puternic este vizibil în fiecare domeniu al vieții voastre.

Pe măsură ce analizați ceea ce citiți aici şi începeți să observați legătura dintre ceea ce gândiți şi vorbiți şi ceea ce obțineți, veți începe să înțelegeți această puternică Lege a Atracției. Şi pe măsură ce vă orientați în mod conştient gândurile şi vă focalizați asupra lucrurilor pe care vreți să le atrageți în viața voastră, veți începe să primiți experiențele pe care le doriți în toate domeniile.

Lumea voastră fizică este un loc vast şi divers, plin de o uimitoare varietate de evenimente şi conjuncturi, din care, cu unele dintre ele sunteți de acord şi v-ar plăcea să le experimentați, în timp ce pe altele le respingeți şi nu v-ar plăcea să le experimentați.

Intenția cu care ați venit în acest plan fizic nu a fost aceea de a-i spune lumii să se schimbe ca să se potrivească, cu părerile voastre despre cum ar trebui să fie lucrurile, eliminându-le pe cele cu care nu sunteți de acord şi adăugându-le pe cele pe care le aprobați.

Voi sunteți aici acum, în acest moment pentru a crea lumea din jurul vostru aşa cum alegeți voi să fie, în timp ce îi permiteți lumii să existe de asemenea – aşa îşi doresc alții să fie. Şi în timp ce alegerile lor nu stingheresc în niciun fel alegerile voastre, atenția voastră orientată către ceea ce ei aleg vă afectează propria vibrație, şi prin urmare propriul vostru punct de atracție.

Please follow and like us:
20

4 Comments

  1. virgilsays:

    Ce forta de a esentializa tot ce este benefic in univers, aveti ! Sunt plin de recunostiinta avand capul la piciorele pline de tainica LUMINA !

    • Tot ce este în viața voastră şi a altora este afectat de Legea Atracției. Ea este baza a tot ceea ce vedeți că se manifestă in Univers. Este baza a tot ceea ce ajungeți să experimentați.

  2. Amaliasays:

    Sa ne umplem gandurile cu recunostinta in fiecare moment si atunci vom avea tot ce ne dorim. Trebuie doar sa constientizam asta.

    • Să ne umplem minţile cu gânduri de pace, curaj, sănătate şi speranţă, pentru că viaţa este aşa cum ne-o fac gândurile.

Comments are closed.

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)