Afirmație pentru sănătate


 Afirmații pentru sănătate


  Este considerată cea mai completă şi cuprinzătoare sugestie, deoarece prin intermediul acestei afirmaţii pozitive subconştientul este în întregime reprogramabil.
 

În fiecare zi mă simt din ce în ce mai bine!

Corpul meu este puternic și sănătos!

Eu mă vindec acum!

Sunt sănătos(ă) și plin(ă) de viață!

Totul funcționează perfect în corpul meu!

Mă bucur că sunt sănătos(ă) și plin(ă) de energie!

Sunt vindecat(ă),sunt sănatos(ă) acum!

Am grijă de mine acum!

Starea mea de sănătate se ameliorează cu fiecare zi!

Procesul vindecări mele a început deja!

Aleg să fiu sănătos(ă) acum!

Am credință în Dumnezeu și primesc de la el sănătate și vitalitate!

Organizmul meu funcționează excelent!

Sistemul meu imunitar este puternic!

Direcționez energie vindecătoare către toate părțile corpului meu!

Direcționez energie hrănitoare către toate părțile corpului meu!

Direcționez energie vindecătoare către toate organele interne!

Organizmul meu are toate resursele necesare auto-vindecării!

Mă recuperez rapid după orce boală!

Mă simt bine și perfect sănătos(ă)

Îmi mențin corpul și mintea perfect sănătoase!

Mă aceeept și mă respect!

Mă iubesc și mă prețuiesc!

Ritmul meu de recuperare este cu adevărat grozav!

Ascult cu iubire mesajele pe care mi le tranzmite corpul!

Mă bucur de o sănătate excelentă

Mă simt excelent!

Sistemul meu imunitar este impenetrabil!

Merit să mă bucur de o sănătate perfectă!

Am un somn profund și odihnitor!

Sugestia În fiecare zi, mă simt din ce în ce mai bine, din toate punctele de vedere aparţine terapeutului Emile Coue şi este cunoscută drept formula universală pentru a obţine sănătatea, bunăstarea şi armonia în toate aspectele vieţii noastre.
   
 Vindecarea înseamnă adaptarea acestor forţe care se manifestă în corp (receptor al tuturor Forţelor Universului), modificarea vibraţiilor. Ea constă în a pune ţesuturile vii ale corpului (structura atomică a celului veii – această energie celulară) în rezonanţă cu Energiile Creatoare – Dumnezeu (cu linia sa de vibraţie spirituală). Trebuie corelată structura atomică a celului cu corespondentul ei de vibraţie spirituală şi branşat corpul pe lungimea de undă necesară. Astfel, prin rugăciune, veţi putea ajuta corpul. Ridicarea vibraţiilor determină atingerea pragului de conştiinţă care permite comuniunea cu divinitatea.
 
Emile Coue spune: “Dacă voinţa şi imaginaţia ajung la conflict, atunci întotdeauna imaginaţia iese învingătoare”. Pentru aceasta, trebuie să pui la lucru cele 5 simţuri: văzul, pipăitul, gustul, mirosul, auzul. Pentru a te vizualiza profund, esenţiale sunt şi sentimentele.

Dacă unul dintre organe nu funcţionează bine în momentul de faţă, această anomalie dispare în fiecare zi câte puţin, astfel că, în timp va dispărea cu totul (complet) şi acest organ îşi va relua funcţia normală. Mai mult, dacă în vreunul dintre aceste organe este vreo leziune, ea se va cicatriza din zi în zi tot mai bine şi se va vindeca foarte repede. Trebuie să specific aici că nu este deloc nevoie să ştim care este organul bolnav pentru a-l vindeca. Sub influenţa autosugestiei << În fiecare zi, mă simt din ce în ce mai bine, din toate punctele de vedere>> subconştientul va declanşa forţele curative ale corpului, împiedicate până atunci (conştient sau nu) de gânduri negative, şi va începe să acţioneze asupra acelui organ pe care cu siguranţă îl descoperă. În general, înţeleg că, din toate punctele de vedere, atât fizic cât şi moral, să te bucuri de o sănătate totală (perfectă), sau de o sănătate cel puţin mai bună decât aceea pe care ai avut-o până azi.”

Cu aceste cuvinte simple, Emile Coué a tratat mii de oameni cu maladii deosebit de grave. Sau mai corect spus, aşa cum el însuşi afirma cu modestie: “Niciodată nu am tratat pe nimeni, ci i-am învăţat pe oameni să se trateze singuri.”

Repetă afirmațiile de mai sus, zilnic, se repeta de 20 de ori dimineaţa şi de 20 de ori seara, în vederea condiţionării imaginaţiei într-un mod favorabil. Recomandat : 21 de zile sau cel mai bine 40 de zile.

Please follow and like us:
20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

TrackBack URL

http://rubinuliubirii.com/afirmatie-pentru-sanatate/trackback/

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)