Banii se îndreaptă întotdeauna acolo unde sunt prețuiți şi considerați necesari.

               Nu-ți amâna propria prosperitate prin resentimentele tale sau prin invidia pe care o simți față de cei care au mai mult decât tine. Nu-i critica niciodată pentru felul în care aleg să îşi cheltuiască banii. Aceasta nu este treaba ta.

          Fiecare om depinde numai de propria sa conştiință.Tu ai grijă de gândurile tale, nu te îngriji şi de cele ale celorlalți. Binecuvântează bunăstarea celor din jur şi porneşte întotdeauna de la premisa ca Universul este suficient de bogat pentru a le oferi tuturor bunăstarea pe care şi-o doresc.

          Eşti cumva un avar? Îi ignori pe copiii care îți bat la poartă în noaptea de Ajun, pentru a-ți cânta colinde? Economiseşti fiecare ban, chiar daca nu ai nevoie de el, cumpărându-ți legume sau pâine vechi de doua zile, numai pentru a plăti mai puțin pentru ele? Îți faci cumpărăturile la mâna a doua, sau comanzi întotdeauna cele mai ieftine articole din meniul restaurantelor?

          Există o lege a ,,cererii şi ofertei.” Cererea precede întotdeauna oferta. Banii se îndreaptă întotdeauna acolo unde sunt prețuiți şi considerați necesari. Chiar şi cele mai sărace familii reuşesc să adune banii necesari atunci când au o nevoie urgentă de ei cum ar fi, spre exemplu, cazul unei boli, înmormântări, nunți, cumpărarea unei rochiţe preferate,ect.

          Faptul că ai mai mulți bani nu este suficient.Important este să te bucuri de ei. Îți permiți astfel de placeri pe care ți le asigură banii?Dacă nu, de ce nu? Unul din aspectele importante ale bunăstării este plăcerea pură. Ți-ai folosit banii pentru a te distra în vreun fel săptămâna trecută?Dacă nu, de ce nu? Te împiedică cumva o convingere veche? Dacă da, eliberează-te de ea.

         Nu le acorda banilor o importanţă mai mare decât merită. La urma urmelor, ei reprezintă doar un mijloc de schimb. Nimic mai mult.

          Există un număr infinit de canale prin care se poate manifesta bunăstarea. Important este să te deschizi în faţa tuturor. Acceptă la nivelul conştiinţei tale că bunăstarea poate veni din toate direcţiile. Dacă găseşti pe stradă un ban, mulţumeşte-i imediat Sursei. Chiar dacă nu reprezintă o avere, important este că ai inceput să îţi deschizi noi canale ale bunăstării.Citeşte în continuare aici:Oceanul Abundenţei este nelimitat.

 

Louise L.Hay

Please follow and like us:
20

Comments are closed.

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)