Boala reprezintă o stare anormală şi indică faptul că acţionaţi împotriva legilor firii şi că gândiţi negativ.

Este normal să fii sănătos, plin de viaţă şi de forţă şi este anormal să fii bolnav sau plin de suferinţă

Majoritatea copiilor se nasc sănătoşi; organismele lor funcţionează perfect. Aceasta este starea normală, iar noi trebuie să rămânem sănătoşi, viguroşi şi puternici toată viaţa.

Instinctul de conservare este cel mai puternic instinct; el constituie o realitate foarte puternică, care se manifestă totdeauna. Este evident că toate ideile şi convingerile voastre vor acţiona cu mai multă forţă dacă vor fi în armonie cu acest instinct al vieţii, care caută mereu să vă protejeze şi să vă apere.

Boala reprezintă o stare anormală şi indică faptul că acţionaţi împotriva legilor firii şi că gândiţi negativ.

Legea vieţii este o lege a credinţei şi se manifestă în mod discret şi constant în întreaga natură. Acolo unde există credinţă, apare viaţă; acolo unde există viaţă, se manifestă armonia; şi tot ce este armonios e plin de sănătate.

Dacă gândurile vă sunt în deplină armonie cu principiul creator subconştient, sunteţi la unison cu principiul armoniei universale.

Dacă întreţineţi gânduri care contravin acestui principiu, ele vă vor tracasa, îmbolnăvindu-vă, iar dacă veţi persista în greşeală, vă pot chiar provoca moartea. Pentru a vindeca o boală trebuie să amplificaţi curgerea energiilor vitale subconştiente prin întreaga voastră fiinţă. Aceasta se poate realiza dacă veţi elimina îndoielile, grijile, anxietatea, gelozia, ura şi toate celelalte gânduri malefice care tind să vă distrugă nervii şi glandele – acele ţesuturi ce se ocupă cu eliminarea diferitelor deşeuri şi impurităţi din organism.

Corpul se reânnoieşte complet la fiecare 11 luni. Vă stă, deci, în putere, oricând, să vă transformaţi corpul, dacă vă transformaţi gândurile, veghind ca ele să fie mereu armonioase.

Starea de sănătate este normală. Este anormal să fii bolnav. Principiul armoniei este înnăscut în noi.

Gelozia, neîncrederea, anxietatea, toate acestea afectează nervii şi glandele, provocînd tot felul de suferinţe mentale şi fizice.

Exemplu:

În revista “Nautilus” din martie 1917 a apărut un articol despre un băiat suferind de maladia lui Pott – tuberculoza coloanei vertebrale – care a fost vindecat într-un mod remarcabil, am putea spune chiar miraculos. El se numea Frederick Elias Andrews, locuia în Indianapolis şi a fost pastor la Unity School of Christianity, Kansas City, Missouri.

Medicul i-a declarat că boala sa este incurabilă. Atunci, el a început să se roage fervent şi, dintr-un infirm contorsionat şi deformat, care se târa în genunchi, a ajuns un om viguros, drept şi bine legat.

El şi-a formulat propria afirmaţie, asimilând mental calităţile de care avea nevoie. În mai multe şedinţe pe zi, Andrews repeta de nenumărate ori: “Sunt sănătos, viguros, puternic, plin de dragoste, armonios şi fericit”. Această propoziţie devenise ultimul gând de seară şi primul gând de dimineaţă. Nu uita să se roage şi pentru ceilalţi, trimiţându-le iubire şi sănătate.

Aceasta atitudine mentală, precum şi rugăciunea repetată cu credinţă şi perseverenţă i-au adus beneficii imense. Când se confrunta din nou cu gânduri de mânie , de gelozie sau de neâncredere, începea imediat să lupte din toate puterile pentru a le alunga.

Subconştientul a reacţionat pe măsura efortului depus de băiat.

Aceasta este semnificaţia cuvintelor biblice: “Mergi, credinţa ta te-a m~ntuit”. (Marcu 10: 52).

Sănatatea reprezintă comoara noastră, cea mai mare și cea mai importantă avere, o comoară care însă se poate pierde atât de usor, nefiind îndeajuns păzită.

Sursa: Joseph-Murphy

Please follow and like us:
20

4 Comments

  1. Have you ever thought about creating an e-book or guest authoring on other blogs?
    I have a blog based on the same ideas you discuss and would
    really like to have you share some stories/information. I know my viewers would enjoy your work.
    If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

TrackBack URL

http://rubinuliubirii.com/boala-reprezinta-o-stare-anormala-si-indica-faptul-ca-actionati-impotriva-legilor-firii-si-ca-ganditi-negativ/trackback/

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)