Ce înseamnă Vindecarea?

Prima condiţie asupra căreia a insistat Iisus este credinţa.

De nenumărate ori aţi citit în Biblie: “totul vă este dat după credinţă.” Dacă veţi semăna anumite grăunţe, puteţi fi siguri că veţi obţine plante aparţinând aceleiaşi specii.

IISUS a zis: “Toate câte cereţi, rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit deja şi le veţi avea.” (Marcu 11:24)

Remarcaţi diferenţele de timp ale verbelor din verset. Inspiratul apostol ne îndeamnă să credem, să acceptăm ideea că obiectul dorinţelor noastre a fost deja obţinut şi că realizarea va apare cu siguranţă.

Urmând tehnica expusă în Biblie, va trebui să eliminaţi complet orice gând în legătură cu condiţiile, circumstanţele sau ceea ce ar putea să împiedice realizarea dorinţei. Introduceţi în subconştient o sămânţă (o idee) care, dacă nu o deranjaţi, fără îndoială că va încolţi şi va avea roade în lumea exterioară. Prima condiţie asupra căreia a insistat Iisus este credinţa.

De fapt, vindecarea este urmarea firească a unei atitudini mentale pozitive şi ferme, a unui anumit mod de a gândi, care se numeşte credinţă.

Dispariţia bolii se datorează stării de aşteptare plină de încredere care acţionează ca o sugestie puternică asupra conştientului, activând uriaşa putere curativă ce sălăşluieşte acolo.

Desigur, fiecare poate avea propria sa teorie, propria sa metodă; dar adevărata cauză a oricărei vindecări rezidă în chiar credinţa pacientului. Nici o altă putere, în afară de cea a subconştientului, nu vă poate ajuta. Puteţi alege, însă, teoria sau metoda pe care o preferaţi; dacă veţi avea încredere deplină în ea, puteţi fi siguri că rezultatele nu vor întârzia să apară.

  1. Amintiţi-vă mereu că puterea curativă sălăşluieşte în propriul vostru subconştient.
  2. Deveniţi conştient de faptul că încrederea este asemenea unei seminţe puse într-un pământ fertil; ea va încolţi şi va da naştere unei plante din acelaşi soi. Semănaţi ideea (sămînţa) în subconştient, udaţi-o şi îngrijiţi-o printr-o stare de aşteptare, plină de încredere şi ea se va manifesta la timpul potrivit.
  3. Ideea unei cărţi, a unei noi invenţii sau a unei piese de teatru pe care urmează să o realizaţi este cât se poate de reală în mintea dumneavoastră. De ce să nu consideraţi că acea idee a devenit deja realitate în planul fizic? Credeţi în realitatea ideii sau invenţii dumneavoastră şi, în măsura în care reuşiţi să dobândiţi această încredere, veţi constata că ideea se materializează.
  4. Atunci când vă rugaţi pentru binele cuiva, fiţi convinşi de faptul că forţa cu care reuşiţi să mentalizaţi o stare de sănătate, de perfecţiune şi de bucurie poate transforma prototipurile negative din subconştientul celui pentru care vă rugaţi. Rezultatele miraculoase nu vor întârzia să apară.
  5. Vindecările miraculoase de care aţi auzit vorbindu-se, sunt datorate puterii imaginaţiei şi a credinţei care acţionează asupra subconştientului şi activează forţele curative latente.
  6. Orice boală porneşte din minte. Nimic nu se manifestă în corp fără să aibă deja un prototip mental corespunzător.
  7. Aproape orice simptom de boală poate fi provocat prin sugestie hipnotică. Aceasta demonstrează marea putere a gândului.
  8. Nu tratamentul medical este cauza vindecării, ci doar credinţa fermă.
  9. Fie că obiectul credinţei voastre este real, fie că nu, veţi obţine aceleaşi rezultate. Subconştientul răspunde cu fidelitate oricărui gând care este suficient de puternic. Puteţi considera credinţa ca fiind tot un gând şi trebuie să o cultivaţi mereu; nu aveţi nevoie de mai mult.

Adevărata forţă vindecătoare este, de fapt, subconştientul.

Legea vieţii este însăşi credinţa.

Ce credeţi despre voi înşivă, despre viaţa din Univers?

Răspunsul la aceste întrebări este foarte important căci, după cum am mai spus: “totul vă este dat după credinţă”.

Credinţa este de fapt un gând înrădăcinat adînc în minte, care face ca forţele latente din subconştient să se manifeste sub diferite aspecte, în fiecare moment al vieţii. Modul în care aceste forţe acţionează depinde de gândurile pe care obişnuim să le întreţinem.

E bine să înţelegeţi că Biblia nu vorbeşte despre credinţă ca fiind un ritual, un ceremonial, o formulă sau o instituţie. Biblia se referă la credinţa adevărată, din sufletul omului. Iisus a spus: “De poţi crede, toate sunt cu putinţă celui care crede!” (Marcu: 9,23).

Amintiţi-vă mereu că nu lucrul de care vă temeţi vă agresează, ci chiar gândurile voastre. Toate experienţele pe care le aveţi, toate acţiunile şi toate evenimentele sunt în realitate reflexii şi reacţii ale propriului vostru mod de a gândi.

Amintiţi-vă mereu că, dacă doriţi cu adevărat să aveţi puterea de a vindeca, o puteţi obţine prin credinţă.

Rugaţi-vă pentru cei pe care îi iubiţi şi care sunt bolnavi. Relaxaţi-vă mintea şi emiteţi gânduri de sănătate, vitalitate şi perfecţiune, gânduri care se vor transmite în mentalul subiectiv (subconştientul) macrocosmic şi, ajungând la bolnav, îl vor ajuta să se vindece.

PUTEREA EXTRAORDINARA A SUBCONSTIENTULUI TAU

Please follow and like us:
20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

TrackBack URL

http://rubinuliubirii.com/ce-inseamna-vindecarea/trackback/

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)