Cele trei Legi Universale Eterne

Cele trei Legi Universale Eterne pe care vreau să vă ajut să le înțelegeți mai clar astfel încât să le puteți aplica la voință, în mod eficiet şi satisfăcător de-a lungul a ceea ce este viața voastră în planul fizic.

1. Prima Legea este – Legea Atracției

2. Cea de-a doua lege – Ştiința Creației la Voință

3. Cea de-a treia lege – Arta de a Da Voie

Legea Atracției – este priima dintre legile pe care vi le vom oferi, pentru că dacă nu înțelegeți şi nu sunteți în stare să aplicați eficient această lege,  atunci cea de-a doua lege, Ştiința Creației la Voință, şi a treia, Arta de a Da Voie, nu pot fi folosite.

Mai întâi trebuie să înțelegeți şi să folosiți eficient prima lege, pentru ca să o puteți înțelege şi să folosiți eficient prima lege, pentru ca să o puteți înțelege şi utiliza pe cea de a doua. Şi trebuie să fiți în stare să înțelegeți şi să utilizați cea de a doua lege înainte de a fi capabilă de a o înțelege şi utiliza pe cea de a treia.

Prima lege, Legea Atracției, spune: Cele care se aseamănă se atrag. Chiar dacă pare o afirmație destul de simplă, ea defineşte cea mai puternică Lege din Univers – este o lege care afectează tot ceea ce este în permanență. Nu există nimic care să nu fie afectat de această lege puternică.

A doua lege, Ştiința Creației la Voință spune: Ceea ce cred, aştept sau la ceea ce mă gândesc – există. Pe scurt, obțineți lucrurile la care vă gândiți, fie că le doriți sau nu.

Ştiința Creației la Voință reprezintă o aplicație deliberantă a gândirii, pentru că dacă nu înțelegeți aceste legi şi nu le aplicați în mod intenționat, veți crea lucrurile în mod automatic.

Cea de a treia lege, Arta de a da Voie, spune: Eu sunt ceea ce sunt şi doresc să îl las şi pe ceilalți să fie ceea ce ei sunt. Atunci când sunteți dispuşi să îi lăsați şi pe ceilalți să fie aşa cum sunt ei, chiar dacă ei nu vă lasă pe voi, atunci  veți deveni unul din cei care dau voie, dar nu prea se poate să ajungeți în acest punct până nu ajungeți mai întâi să înțelegeți cum obțineți ceea ce obțineți.

Numai atunci când înțelegeți că nimeni nu pot lua parte la ceea ce trăiți decât dacă îi invitați prin gândurile voastre (sau prin atenția ce le- o acordați), şi că împrejurările nu pot fi parte a  experienței voastre decât dacă le chemați prin intermediul gândurilor sau al observației, numai atunci veți fi Cel Care Dă Voie, lucrul pe care vi l-ați dorit atunci când ați venit în acest plan fizic.

Înțelegerea acestor trei puternice Legi Universale şi aplicarea lor în mod intenționat vă va conduce la acea libertate plină de bucurie de a fi în stare să vă creați propria viață, exact aşa cum vreți să fie. Odată ce înțelegeți că toți oamenii, toate conjuncturile şi toate evenimentele sunt chemate de către voi, prin intermediul gândurilor, veți începe să vă trăiți viața aşa cum ați decis atunci când ați luat hotărârea de a vă încarna în acest corp fizic. Şi astfel, înțelegerea puternicei Legi a Atracției, cuplată cu intenția de a vă crea la voință propria voastră experiență de viață, vor duce în cele din urmă la acea libertate neîngrădită care poate veni numai dintr-o completă înțelegere şi aplicarea a Artei de a da Voie.

 

Please follow and like us:
20

Comments are closed.

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)