Cheia către cel mai mare secret al lumii.

Cheia către cel mai mare secret al lumii, care zice: împărăţia lui Dumnezeu se află în om.

Ştiu că «a prospera» înseamnă să creşti în toate privinţele. Dumnezeu îți permite acum să prosperi atât spiritualsufleteşte, cât şi fizic şi material; pe scurt, în toate privinţele. Puterea lui Dumnezeu se desfăşoară în noi neîncetat şi dezvoltă prin intermediul subconştientului nostru idei ce ne permit să avem  parte de sănătate, bunăstare şi de o divină împlinire de sine.

10 Idei forţă

  1. Omul se află pe pământ pentru a duce o viaţă îmbelşugată, o viaţă plină de fericire, bucurie, sănătate şi împlinire. Este dreptul tău şi, de fapt, sensul existenţei tale.
  2. Adevăratele bogăţii se găsesc în subconştientul tău. Un geolog, ce credea în principiul său conducător subconştient, a găsit în timp minim un zăcământ de uraniu şi de argint; în schimb, colegul său, care se baza pe cea mai modernă aparatură, nu a realizat nimic după o căutare de trei săptămâni.
  3. Cel mai mare secret al lumii constă în aceea că spiritul viu – spirit din spiritul lui Dumnezeu – sălăşluieşte în interiorul omului. Dar cei mai mulţi oameni caută peste tot succesul, fericirea, bogăţia şi împlinirea, numai în interiorul lor nu caută. Dumnezeu este principiul vieţii, înţelepciunea infinită şi puterea nemărginită în om şi acţionează în fiecare dintre noi prin mintea, prin gândirea noastră şi prin conţinutul propriilor noastre reprezentări.
  4. Sărăcia este o boală sufletesc – spirituală, căci credinţa în sărăcie şi lipsuri cauzează doar nevoi şi strâmtorări. Bogăţia, în schimb, este înainte de toate – de altfel, ca şi sărăcia – o stare sufletească. Crede într-o viaţă împlinită din toate punctele de vedere şi o vei obţine, o vei realiza. înainte de înlăturarea cartierelor de săraci şi a cartierelor mizeriei din marile oraşe, de pildă, ar trebui să se afle conştientizarea şi credinţa în necesitatea înlăturării sărăciei şi nevoilor din spiritul oamenilor.
  5. Poţi să te agăţi de bogăţiile subconştientului tău prin aceea că te rogi pentru împlinire, bogăţie, siguranţă şi corectitudine în acţiunile tale. Fă-ţi un obicei din a medita asupra acestor adevăruri, iar subconştientul tău va reacţiona în mod corespunzător. Dacă seara, înainte de a adormi, te vei relaxa şi vei imprima subconştientului, prin spirit şi simţăminte, reprezentarea de “bogăţie şi succes”, atunci această sugestie activează forţele divine latente din tine. Acestea se eliberează şi, pornind din interiorul tău, vor fi silite să aducă în viaţa ta bogăţie, succes şi bunăstare în modul cel mai vizibil, cel mai concret.
  6. Nemărginita înţelepciune din subconştientul tău poate deveni eficace numai prin tine însuţi. Gândurile tale, credinţa şi sentimentele stăpânesc destinul tău. Dacă vei fi convins că nemărginita înţelepciune ce sălăşluieşte în subconştientul tău reacţionează în mod spontan, natural, la rugăminţile tale vei obţine totdeauna un răspuns, adesea în modul cel mai neaşteptat.
  7. Gândurile tale sunt creatoare şi prin aceasta îţi determină comportamentul. Gândurile îndreptate spre dezvoltare, bunăstare, expansiune şi succes se materializează, presupunând că şi crezi ceea ce gândeşti. Dacă nu faci aceasta, atunci procedezi ca şi cum ai amesteca un acid cu o bază, care, aşa cum se ştie, se neutralizează. Ţine cu consecvenţă la gândurile tale pozitive, deoarece gândurile reprezintă forţă. Tot ceea ce gândeşti, atragi, şi tot ceea ce îţi imaginezi, devii, deoarece conţinutul gândurilor tale modelează viaţa ta.
  8. Fii atent să nu invidiezi pe alţii pentru succesul sau bunăstarea lor. Gândirea ta este creatoare şi dacă oşti critic, invidios sau gelos pe oamenii bine poziţionaţi si înstăriţi, te sărăceşti pe tine în toate privinţele. Ceea ce gândeşti despre alţii, aceasta vei dobândi cu certitudine în propria ta viaţă.
  9. Ideile pe care le consideri adevărate şi cele pentru care te hotărăşti prin intermediul credinţei şi convingerilor tale se vor realiza. Hotărăşte-te pentru sănătate, frumuseţe, siguranţă, bunăstare şi fapte bune. Când te vei hotărî să faci un lucru, vei izbuti, şi lumina va străluci pe toate drumurile tale (Iov.22, 28).
  10. Pentru a ajunge la o viaţa împlinită, bogată, efectuează cu consecvenţă exerciţiile de meditaţie.

 

Practica gândirii pozitive- Joseph Murphy
Please follow and like us:
20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)