Creează spațiul necesar pentru manifestarea noului în viața ta.

          Creează spațiul necesar pentru manifestarea noului în viața ta.

Golește-ți frigiderul. Aruncă toate acele resturi alimentare stupide ambalate în folie.

Golește-ți debaralele. Aruncă toate obiectele pe care nu le-ai folosit deloc în ultimele șase luni. Dacă nu te înduri să te desparți de unele dintre ele, aruncă-le măcar pe cele pe care nu le-ai folosit deloc de un an de zile. Vinde-le dă-le la schimb, dăruiește-le de pomană sau arde-le.

         Dulapurile și debaralele înghesuite cu lucruri echivalează cu o minte îmbâcsită. Atunci când îți golești un sertar, spune-ți în sinea ta:,,Îmi golesc sertarele minții.”Universul adoră gesturile simbolice.

           Prima dată când am auzit ideea că:,,Întreaga abundență a Universului stă la dispoziția tuturor oamenilor” mi s-a părut ridicolă.

          ,,Uite câți oameni săraci există, mi-am spus. Ce să mai vorbesc de propria mea sărăcie, din care nimeni nu mă va putea scoate vreodată.”Ideea că ,,sărăcia este o reflectare a propriei tale conștiințe”mă scotea din minți. Mi-a luat ani de zile ca să realizez și să accept că eu eram singura persoană responsabilă pentru propria mea lipsă de prosperitate. În acea vreme aveam convingeri de genul :,,nu merit să fiu bogată,” ,,banii se fac greu ” și ,,nu am talentele și capacitățiile necesare pentru a ieși din sărăcie.” Aceste convingeri mă țineau blocată în conceptul mental de ,,sărăcie.”

          Nimic nu este mai ușor decât să faci banii!

Cum reacționezi în fața acestei afirmații? Crezi în ea? Te enervează? Îți este indiferentă? Oricare ar fi reacția ta, este foarte bine! Înseamnă că am atins o coardă sensibilă din interiorul tău, punctul tău de de rezistență împotriva adevărului. Aceasta este domeniul asupra căruia va trebui să lucrăm în continuare.

A sosit timpul să te deschizi în fața potențialului de a primi fluxul de bani și de bunăstare în viașa ta.

     Iubește-ți facturile

          Este absolut esențial să nu îți mai faci griji legate de bani și să încetezi să îți mai detești facturile. Foarte mulți oameni consideră facturile un fel de pedeapsă care trebuie evitată cu orice preț. În realitate, o factură este o recunoștere a capacității noastre de plată. Creditorul pornește de la premisa că vei avea cu ce să plătești, așa că îți oferă anticipat produsul sau serviciul lui.

          În ceea ce mă privește, eu am început să-mi binecuvântez cu iubire toate facturile pe care le primesc. Binecuvântez cu iubire și sărut fiecare cec pe care îl scriu. Dacă faci o plată nutrind un resentiment, banii se vor întoarce cu dificultate la tine. În schimb, dacă o faci cu bucurie și cu iubire, tu îți deschizi canalul interior al abundenței. Tratează banii ca pe un prieten, nu ca pe niște obiecte care pot fi mototolite și înghesuite în portofel.

          Adevărata siguranță nu este conferită de slujba pe care o ai, de banii din cont sau de familie, ci de capacitatea ta de a te conecta la puterea cosmică ce creează toate lucrurile.

          Personal îmi place să cred că puterea care respiră înlăuntrul meu este aceeași putere care îmi asigură tot ce am nevoie, la fel de ușor și de simplu. Universul este într-adevăr abundent, și este dreptul nostru prin naștere să primim tot ce avem nevoie, atât timp cât nu credem contrariul.

        Eu îmi binecuvântez telefonul ori de câte ori îl folosesc, afirmând că el îmi aduce numai prosperitate și expresii ale iubirii.Procedez la fel cu casuța mea poștală. Îmi binecuvântez inclusiv facturile, mulțumind companiilor că au încredere în  capacitatea mea de plată. Îmi binecuvântez soneria și ușa de la intrare, convinsă că prin ea nu poate intra în casa mea decât tot ce este mai bun pentru mine. Mă aștept întotdeauna ca viața mea să fie plină de bucurii,și așa este.

L. Hay

Please follow and like us:
20

Comments are closed.

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)