Cum poate cineva să depăşească dezamăgirea?

Cum poate cineva să depăşească dezamăgirea în direcția prosperității sau sănătății ?

Pentru cel care încearcă să facă o schimbare drastică în direcția prosperității sau sănătății personale, dacă deja aveți în desfăşurare ceva care e de sens contrar, de cât de multă credință sau încredere ar fi nevoie pentru ca voi să depăşiți dezamăgirea şi să spuneți: ,,Ei bine, ştiu că asta o să meargă pentru mine” chiar dacă deocamdată nu merge?

Vedeți voi, din punctul vostru în care sunteți dezamăgiți, atrageți încă mai multe lucruri de care veți fi dezamăgiți…Înțelegerea procesului creației este cel mai bun mijloc. Aceasta este valoarea ATELIERULUI CREATIVITĂȚII, de a deveni fericiți, şi apoi de a merge într-un loc în care vedeți lucrurile aşa cum ați vrea să fie; să le vedeți până când credeți ceea ce vedeți cu atâta limpezime încât deja ia naştere răspunsul emoțional şi din această stare de a fi, veți atrage acele lucruri aşa cum vă doriți.

Dezamăgirea este modul în care Forța Voastră Interioară vă comunică faptul că sunteți focalizați asupra unor lucruri pe care nu le doriți cu adevărat.

Dacă sunteți atenți la modul în care vă simțiți, atunci dezamăgirea însăşi vă va da de ştire că ceea ce gândiți nu este ceea ce ați dori să experimentați.

Sursă: Învățăturile lui Abraham

Please follow and like us:
20

Comments are closed.

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)