Cum să atragem către noi soţul sau soţia ideală

Cum să atragem către noi soţul sau soţia ideală

Dacă aţi lecturat cu atenţie articolele anterioare, desigur că deja sunteţi familiarizaţi cu modul în care acţionează subconştientul şi ştiţi că tot ce se imprimă acolo se va exprima într-o formă sau alta în universul vostru lăuntric, cât şi în cel exterior.

Dacă sunteţi femeie şi doriţi să vă apropiaţi de un bărbat, dar nu l-aţi găsit încă, sugeraţi subconştientului calităţile pe care doriţi să le aibă el.

Iată o tehnică deosebit de utilă: seara, aşezaţi-vă în fotoliul cel mai comod, închideţi ochii şi relaxaţi-vă, urmăriţi să creaţi o stare de pace profundă şi de receptivitate. Adresaţi-vă apoi subconştientului, spunându-i: “Prin gândurile mele atrag către mine un om onest, sincer, loial, iubitor, fidel, cu sufletul fericit şi liniştit. Aceste calităţi penetrează acum în subconştient; prin meditaţii asupra lor, vor prinde viaţă şi se vor manifesta atunci când vei fii pregătită. Mă bazez pe acea lege care face să am exact ceea ce mantalizez cu forţă. Doresc să dăruiesc fericire şi armonie unui om. Îi voi respecta şi iubi idealurile, iar el va face la fel în ceea ce mă priveşte. Nu voi căuta să-l transform într-un mod absurd, pentru a-mi satisface vreo dorinţă egoistă, iar el va respecta, la rândul lui, personalitatea şi dorinţele mele. Mereu ne va uni dragostea, înţelegerea şi toleranţa.” Perseverând în această tehnică extrem de simplă, veţi trăi bucuria de a descoperi că există un astfel de bărbat pe care să-l cunoaşteţi şi cu care să vă căsătoriţi. Înţelepciunea tăcută şi nebănuită a subconştientului vă deschide un drum pe care veţi fi purtată de curenţii irezistibili creaţi prin mentalizarea voastră benefică. Pentru ca această experienţă să devină o reuşită, aspiraţi permanent să dăruiţi iubire, devotament, înţelegere şi tot ce e mai bun în dumneavoastră, către cei din jur.

Dacă sunteţi bărbat şi simţiţi lipsa unui suflet apropiat, veţi folosi această sugestie sau una asemănătoare: “Prin aceste gânduri atrag femeia care se potriveşte cel mai bine personalităţii mele. Îi voi dărui iubire, lumină, pace şi bucurie. Am deplină încredere că-i voi oferi o viaţă fericită şi o voi ajuta să se desăvârşească pe toate planurile. Doresc ca soţia mea să fie inteligentă, veselă, fidelă şi sinceră, plină de armonie şi de calm. Din acest moment, începem să fim atraşi irezistibil unul către celălalt şi ne vom întîlni la momentul potrivit. Începînd de atunci, în viaţa mea se vor manifesta doar iubirea, adevărul şi frumuseţea. Aştept plin de încredere să o cunosc pe viitoarea mea soţie.” În timp ce meditaţi plini de aspiraţie asupra calităţilor pe care le doriţi la viitorul soţ, în subconştient începe să se formeze imaginea sa. Nu mai rămâne apoi decât să găsească bărbatul sau femeia care se potriveşte cel mai bine cu imaginea deja formată.

Recent, am discutat cu o doamnă, de meserie profesoară, care îmi spunea: “Am avut trei soţi şi la toţi mă deranja faptul că erau prea pasivi şi nu aveau spirit de iniţiativă, lăsând ca toate deciziile importante să le iau eu. De ce atrag doar oameni de acest fel?” Am întrebat-o dacă ştia dinainte de a se căsători, că cel de-al doilea soţ era un bărbat efeminat şi ea mi-a răspuns: “Sigur că nu ştiam. Dacă aş fi ştiut, nici nu m-aş fi măritat cu el”. De fapt, la baza acestor greşeli stătea propria sa personalitate, care era foarte puternică, dominatoare, aproape masculină. În mod inconştient, femeia căuta un soţ supus şi pasiv, pe care să-l domina. Pentru a întâlni astfel de bărbaţi, ea trebuia să-şi modifice mai întâi imaginea mentală subconştientă.

Iată cum a procedat, pentru a înlătura vechiul prototip mental şi a crea unul nou, conform dorinţelor ei: “Mi-am creat în minte imaginea bărbatului ideal: puternic, iubitor, extrem de viril, cu o situaţie materială bună, cinstit şi plin de sinceritate. Îmi închipuiam cum îi voi dărui iubire şi fericire şi cum îl urmez plină de supunere, sprijinindu-l în tot ceea ce doreşte să realizeze.

Sugestia mea era următoarea: <<Ştiu că şi el mă aşteaptă, aşa cum îl aştept eu. Sunt sinceră în dorinţa mea, doresc să iubesc şi să mă dăruiesc plenar. Simt în mine multe comori pe care i le pot oferi şi pe care el le va primi cu bucurie. Amândoi vom fi plini de bunăvoinţă şi de optimism, pentru a forma un cuplu reuşit. Sunt sigură că subconştientul va găsi acest om minunat şi va face să ne întâlnim, astfel încât să ne recunoaştem imediat>>”.

Se ruga astfel în fiecare dimineaţă şi seară, ştiind că dacă se gândeşte foarte intens şi destul de mult timp la imaginea soţului ideal, dorinţa i se va îndeplini. Au trecut astfel mai multe luni. A întâlnit mulţi bărbaţi, dar nici unul nu a fost pe placul ei. Când începea să-şi piardă răbdarea, îşi amintea că încredinţase subconştientului acea problemă şi recăpăta încredere şi forţe noi. Între timp, a divorţat de ultimul soţ, fapt care i-a dat un sentiment de uşurare şi o mai mare libertate de gândire. Puţin după aceea, a părăsit învăţămîntul şi s-a angajat ca asistentă medicală. Omul acela era chiar cel pe care îl mentalizase şi ea a intuit acest lucru chiar de la prima întâlnire. Intuiţia s-a adeverit când, la o săptămînă după ce se angajase, el a cerut-o în căsătorie. Convieţuirea cu el a fost pe deplin fericită, căci el se dovedea a nu fi supus şi efeminat, cum erau primii soţi, ci dimpotrivă, extrem de viril, genul de om sportiv şi atletic, spiritual, având simţul umorului şi fără idei preconcepute sau prejudecăţi lamentabile. Această situaţie fericită a fost creată, fără îndoială de gândurile încrezătoare pe care ea le-a întreţinut şi le-a amplificat pînă la saturaţie în propriul subconştient.

Forţa mentală, la unison cu cea psihică (emoţiile) au făcut ca sugestia să pătrundă în subconştient şi să devină realitate.

Please follow and like us:
20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)