Cum vreau să mă văd pe mine însumi

Cel mai important lucru care trebuia înțeles este acela că starea voastră mentală, sau atitudinea voastră din acel moment este baza din care veți atrage mai mult.

Gândurile asemănătoare sunt atrase unele de altele, datorită Legii Atracției, şi pe măsură ce ele devin mai puternice – şi prin urmare, mai apropiate de manifestare – emoția pe care o resimțiți devine în mod proporțional mai mare.

Atunci când vă focalizați asupra a ceva ce vă doriți, prin intermediul Legii Atracției vor fi atrase din ce în ce mai multe gânduri despre ceea ce vă doriți, şi veți simți o emoție pozitivă mai mare. Puteți crea mai rapid ceva pur şi simplu acordându-i mai multă atenție. Legea Atracției are grijă de restul şi vă aduce esența subiectului gândurilor voastre.

Noi am defini în felul următor cuvintele a vrea sau a dori: A-ți focaliza atenția, sau de a gândi la un anumit subiect, simultan cu trăirea unei emoții pozitive.

Atunci când acordați atenție unui subiect şi simțiți doar emoție pozitivă legată de el, pe măsură ce faceți acestea, el va veni foarte repede în viața voastră. Uneori îi auzim pe prieteni noştri rostind cuvintele vreu sau doresc în timp ce ei simt îndoială sau teamă că dorința lor nu poate fi îndeplinită. Din punctul nostru de vedere, nu este posibil să doreşti şi să simți în acelaşi timp emoție negative.

Dorința pură este întotdeauna însoțită de emoție pozitivă. Poate de aceea oamenii nu sunt de acord cu modul în care unii folosim cuvintele vreau şi doresc. Ei argumentează adesea că ,,a vrea” implică un soi de lipsă şi că îşi contrazice propria semnificație, şi eu sunt de acord.

Dar problema nu constă în cuvântul sau eticheta însăşi, ci în starea emoțională care este exprimată în timp ce se foloseşte cuvântul.

Eu am dorința să vă ajut să înțelegeți că puteți ajunge unde vă doriți chiar din punctul în care vă aflați, indiferent unde sunteți sau care este starea voastră curentă.

Cel mai important lucru care trebuia înțeles este acela că starea voastră mentală, sau atitudinea voastră din acel moment este baza din care veți atrage mai mult. Aşadar, puternica Lege a Atracției răspunde la orice în acest Univers vibrațional – reunind oameni cu aceeaşi fregvență de vibrație, şi aducând gândurile a căror vibrație se potriveşte.

Într-adevăr, tot ceea ce este în viața voastră, de la care vă trec gândurile prin mine, la oamenii cu care vă întâlniți în trafic, este în felul acesta datorită Legii Atracției.

Cum vreau să mă văd pe mine însumi

Pentru cei mai mulți dintre voi, multe lucruri din viața voastră merg bine şi vrei să le continuați, dar există de asemenea şi lucruri care ați dori să fie diferite. Pentru ca lucrurile să se schimbe, trebuie să le vedeți aşa cum ați vrea voi să fie, mai degrabă decât să continuați să observați cum sunt ele. Majoritatea gândurilor pe care probabil le gândiți se referă la lucrurile care le observați, ceea ce înseamnă că ceea-ce-este vă domină, focalizarea, atenția, vibrația, şi prin urmare, şi punctul de atracție.

Şi astfel, ca rezultat al cantității copleşitoare de atenție pe care cei mai mulți dintre voi o acordați situației curente (ceea ce este), schimbarea apare foarte încet sau deloc. În viața voastră va intra un curent stabil de oameni aparent diferiți, dar esența sau teama acestor experiențe nu va varia prea mult.

Dacă vreți să faceți adevăratele schimbări pozitive în ceea ce trăiți, trebuie să nu mai luați în seamă felul în care sunt lucrurile – precum şi felul în care vă văd ceilalți – şi să dați mai multă atenție modului în care ați prefera să fie ele.

Prin practică, vă veți schimba punctul de atracție şi veți trăi o schimbare substanțială în viața voastră.

  • Boala poate deveni sănătate;
  • Lipsa de abundență poate deveni abundență;
  • Relațiile rele pot fi înlocuite de relații bune;
  • Confuzia poate fi înlocuită cu claritate şi aşa mai departe.

Alegând în mod deliberat să vă direcționați gândurile – în loc doar să observați ce se petrece în jurul vostru – veți începe să schimbați şabloanele vibraționale la care răspunde Legea Atracției. Şi cu timpul, cu mult mai puțin efort decât credeți acum, nu veți mai răspunde la modul în care vă percep ceilalți, şi nu veți mai creea un viitor care să fie atât de asemănător cu trecutul şi prezentul. În schimb, veți fi puternicul creator care îşi alege la voință experiențele.

Este foarte improbabil că veți vedea un sculptor care să îşi azvârle grămada de lut pe masa de lucru exclamând; Of, nu a ieşit aşa cum trebuie!”. El ştie că trebuie trebuie să îşi bage mâinile în lut şi să îl frământe ca să îl modeleze, astfel încât viziunea din mintea lui să fie asemenea materiei de pe masă.

Varietatea experiențelor voastre de viață vă oferă lutul din care să modelați ceea ce trăiți, şi simpla observare a lor nu este satisfăcătoare – şi nu este ceea ce aveți în minte atunci când ați decis să veniți în realitatea acestui timp şi spațiu.

Vreau să înțelegeți că ,,argila” voastră indiferent de cum arată, este modelabilă. Nu ezistă excepție.

Please follow and like us:
20

Comments are closed.

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)