De ce Legea Atracției nu lucrează pentru mine?


“De ce Legea Atracției nu lucrează pentru mine?”


 

Acest strigăt de frustrare este rostit adesea de oameni care învață să creeze conștient vieți mai bune folosind Legea Atracției. După ce au petrecut săptămâni încercând să-și ridice vibrațiile, să-și concentreze mințile și să aducă o realitate mai bună, nu înțeleg de ce nu văd rezultate.

Sau, uneori, vod rezultate mici, care le oferă stimulente pentru a continua, dar încă nu văd ameliorări în cazul în care se bazează pe realitate.
Te descrie asta? Ți-ai ridicat ochii spre cer și ai cerut să știi de ce Legea Atracției nu lucrează pentru tine? Sau poate v-ați resemnat la una dintre aceste credințe mortale:

  • “Se pare că lucrează pentru alți oameni, dar nu şi pentru mine”.
  • ,, Trebuie să fiu sortită eșecului.”
  • “Știam că nu va funcționa, dar măcar am încercat.”
  • “Sunt un idiot, de ce să tot sufăr în aceste scheme ridicole?”
  • “Dumnezeu trebuie să mă urăsc cu adevărat”.

Ei bine, ștergeți gândurile distructive chiar acum din mintea ta! Serios, nu vă vor servi la nimic, decât să atrageți şi mai mult lucruri negative, deși înțeleg de ce sunteți tentați să le credeți – am fost și eu acolo!

Iată vestea bună: Legea Atracției funcționează pentru dumneavoastra.

Funcționează tot timpul, de fiecare dată, fără excepție. Dacă nu vedeți rezultatele pe care le doriți, a venit timpul să vă întrebați ce ganduri puneți acolo, care atrage energia similară înapoi în viața voastră.

Înainte de a vă supăra pe mine că vă spun că “greșiți”, vă rog să înțelegeți că probabil NU faceți greșit – dar ar putea fi unul sau două lucruri pe care le faceți gresit, care creează rezistență şi care încetinesc rezultatele tale.

Înlăturați această listă a celor mai frecvente moduri în care împiedicăm Legea Atracției să livreze ceea ce vrem și să o comparăm cu grijă cu propriile gânduri și sentimente obișnuite:

Nehotărârea

Aveți o viziune clară asupra a ceea ce doriți? Poate că nu ești pretențios, vrei doar ca lucrurile să fie “mai bune” decât sunt acum, oricare ar fi ele si cum arăta. Totuși, Universul nu dorește să se stabilească pentru “ceva bun”, ci în schimb să atragă exact ceea ce dorești! Indiferent că găndul tău este nevativ sau pozitiv. Atragi ceea ce gândeşti.

Ce dorești?

Ia-ți puțin timp să te gândești la aspectele vieții tale.

Gândiți-vă la locul de muncă, statutul dvs. financiar, relațiile, sănătatea, sănătatea corpului, vehiculul, reședința și multe altele. Sunt toate aceste lucruri o reflectare exactă a ceea ce ați creea dacă ați putea începe din nou?

Faceți o listă detaliată cu tot ceea ce doriți să creați pentru dvs. Scrieți fiecare aspect minunat la care vă puteți gândi frumos.

Citiți frecvent această listă pentru a vă menține viziunea clară în mintea voastră.


NEVREDNICIE

Credeți că meritați lucrurile de pe lista dvs.?

Ce te face atat de special încât să meriti o sănătate abundentă, bogată si fericită? Aceasta nu este o întrebare retorică.

Într-adevăr te întreb, ce te face atât de special? Nu ai răspuns?

Ce zici de asta: există.

Cineva care te-a adus în existență aceastab și te-a infuzat cu toate aceste dorințe și pentru ce?

De ce ar exista dorințele voastre dacă nu ar fi trebuit să le experimentați?

Până când veți înțelege cât de special și unic sunteți cu adevărat, puteți rezista abundenței și bucuriei pe care vi le oferă Universul. Poate că te simți vinovat că alții se luptă cu boala, cu sârăcia, așa că te păstrezi la un nivel inferior, ca să nu-i faci să se simtă rău.

Îmbrățișați-vă adevărata valoare ca ființă umană și lăsați-o să fie un exemplu strălucitor pentru toți. Încurajați pe alții (și pe voi înșivă) să știe că și ei pot crea vieți mai bune.

NEÎNCREDERE

Unii dintre noi au o vedere clară asupra Universului lui Dumnezeu. De la o vârstă fragedă, suntem învățați că trebuie să respectăm anumite reguli și reguli de comportament – sau altceva. Vedem Universul ca o forță furioasă care ne va da o mânie de mizerie, o pedeapsă, dacă vom face ceva greșit. Nu este o surpriză faptul că majoritatea dintre noi ajungem să simțim că mergem pe coji de ouă.

De fapt, ne așteptăm ca lucrurile rele să se întâmple deoarece am dezvoltat o astfel de viziune negativă asupra puterilor care sunt.

Ne este teamă să cerem ceea ce dorim cu adevărat pentru că am putea fi văzuți ca fiind lacomi, nerecunoscători sau egoiști.

Ne este teamă să sperăm pentru ceva mai bun, pentru că am putea să luăm un fulger deasupra wazoo-ului.

Schimbă-ți convingerile

Putem la fel de ușor să credem într-un Univers iubitor, care ne dorește să facem bine, să fim fericiți și să ne simțim abundenți. Nu trebuie să vă apropiați de Univers cu mintea unui copil certat. Apropiați-vă cu încredere şi cu mare credință.

De ce să nu faceți un pas înainte cu încredere și bucurie și să vă revendicați ceea ce este deja al tău?

Crede-mă, Universul te va aplauda pentru că faci asta şi te va răsplăti dincolo de cele mai frumoase vise.

ÎNDOIALĂ

Chiar dacă doriți să credeți că Legea Atracției chiar funcționează, s-ar putea să vă rețineți puțin pentru a vă proteja de dezamăgire. Dacă nu-i dai “totul”, tu crezi că nu va strica atât de rău când nu merge. Cu toate acestea, îndoiala este ca un strat gros greu de şters.

 FORTA

Ați urmărit filmul “Secretul” sau ați citit o carte minunată despre Legea Atracției și acum sunteți toți concediați!

Sunteți atât de hotărâți să vă schimbați viața încât să continuați cu aburi. Începeți recitarea religioasă a afirmațiilor și efectuarea meditației și vizualizări și o să vă simțiți bine în orice ocazie posibilă.

După o săptămână sau două nu sa întâmplat nimic, așa că creșteți intensitatea eforturilor. Începeți să meditați nu doar pentru 15 minute pe zi, şi două ore pe zi. Afirmațiile tale devin o litanie de disperare pentru a face ceva să se întâmple. Încă nu există rezultate, așa că lucrați mai mult și mai greu și mai greu la asta – până când în final țipați în frustrare, complet epuizați de a încerca atât de mult.

Înviorează-te!

Știu, este mai ușor să spui decât să faci când nu ești mulțumit de realitatea curentă. Dar, serios, cu cât încerci mai mult, cu atât mai rău va ajunge. Înapoi, relaxați-vă și lăsați-o să se întâmple atunci când se va întâmpla nu dispera.

Cu cât sunteți mai relaxați și mai bucuroși cu privire la proces, cu atât mai repede vor veni dorințele voastre. Citiți mai multe despre procesul de “permitere” și învățați cum să fiti ceea ce încercați să atrageți. Este o modalitate mult mai simplă de a activa Legea Atracției, și totul va curge ușor și ușor. Nu este necesară nicio forță. Într-adevăr.

FRUSTRAREA

Vorbind de frustrare – este încă un alt mod de a împiedica Legea Atracției. Când ne simțim frustrați, emitem un semnal inconfundabil Universului care acționează ca un far pentru a atrage mai multe situații care trebuie să fie frustrate!

Amintiți-vă de importanța FEELING GOOD! De ce este atât de important? Din cauza semnalului pe care îl pune în Univers. Cu cât te simți mai bine, cu atât mai mult atragi situații și experiențe care te vor ajuta să te simți bine. Știu că este o provocare să te simți bine când lucrurile nu merg așa cum vrei tu, dar oricum este atât de important să faci asta!

Să nu-ți pese dacă trebuie să vă duceți într-un loc privat linistit pentru a fi singur cu gândurile dvs. sau să stați într-un cinematograf pentru a viziona o comedie sau pentru a merge la cumpărături diverse. Găsiți lucruri care vă fac să vă simțiți bine și faceți-le cât mai des posibil. Este așa, deci, atât de important! Dacă aveți câteva momente de frustrare aici și acolo, nu-l transpirați prea mult, faceți tot ce puteți pentru a avea mai multe momente de senzație de bine decât de senzație de frustrare. Va face o diferență incredibilă.

Și, în sfârșit, numărul 1 care împiedică Legea atracției:

NERĂBDAREA

Cea mai mare parte a oamenilor pe care îi aud în rolurile obositoare – De ce nu lucrează Legea atracției pentru mine?

Nu au lucrat mult timp. Poate câteva săptămâni, poate chiar câteva luni. Crede-mă, știu sentimentul de disperare pentru a face lucrurile să meargă într-o direcție mai pozitivă, dar este nevoie de timp!

Amintiți-vă că experimentăm în mod constant un efect RESIDUAL al gândurilor, sentimentelor și convingerilor noastre PAST. Este nerealist (deși este de înțeles) să doriți să îl schimbați peste noapte. Dar nu se va întâmpla asta repede de cele mai multe ori.

Sigur, ați putea vedea mici îmbunătățiri aici și acolo, ceea ce vă poate face să vă simțiți ca și cum ați progresat. E un lucru bun! Doar nu disperați dacă pare să vă mișcați încet, prin circumstanțe neplăcute. Nu ești nebun, nu ești condamnat la eșec, și nu ești un idiot complet. Tranziția prin care treceți este complet normală.

Pur și simplu faceți ceea ce puteți pentru a rămâne pozitiv și pentru a ține pasul cu activitățile care vor atrage ceva mai bun în viitor. Fii blând cu tine, și știi că și asta va trece. Și în viitorul foarte apropiat, când veți începe cu adevărat să vedeți această forță schimbând circumstanțele realității voastre înaintea ochilor voștri, WOW – veți fi atât de bucuroși că ați eliberat lucrurile grele, şi sunte-ți liniştit sufleteşte şi fericit.Puterea stă în gândurile tale. Continuă nu renunța

Dacă va fost de folos acest articol, si credeți că va fi de folos şi altora, distribuițil mai departe.

Te rog să laşi un comentariu

Sursa-Zece căi împiedică legea atracției – aripi pentru inimă
Please follow and like us:
20

Comments are closed.

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)