De ce vă lipsesc banii?

Dacă veţi aplica în mod inteligent legile mentalului, veţi putea deveni chiar milionari, fără ca aceasta să vă afecteze starea de sănătate, de armonie, de elevare, fără să vă pierdeţi spontaneitate şi calmul lăuntric.

AVEŢI DREPTUL SÃ VÃ BUCURAŢI DE PROSPERITATE

Nimeni nu vă condamnă să fiţi săraci pentru totdeauna.

Sunteţi aici pe aceast blog pentru a învăţa cum să vă bucuraţi de prosperitate, cum să fiţi fericiţi, radioşi şi liberi. De aceea, trebuie să deveniţi conştienţi că banii sunt necesari pentru a duce o viaţă prosperă, dar, în acelaşi timp, detaşaţi de tentaţiile materiale nejustificate sau faimă şi putere.

Această existenţă vă este dată pentru a progresa, pentru a vă expansiona nivelul de conştiinţă şi a vă eleva spiritul. Dar, pentru aceasta, trebuie să vă folosiţi de forţa mentală şi de orice avantaj material pe care-l puteţi dobândi.

Aveţi dreptul şi chiar datoria de a vă exprima plenar în toate modurile, înconjurându-vă de frumuseţe şi de armonie. De ce vă chinuiţi în fiecare zi să vă descurcaţi cu cheltuielile, când puteţi avea acces la toate bogăţiile ce sălaşluiesc în subconştient? În acest articol veţi învăţa cum să priviţi banii din alt punct de vedere decât cel obişnuit şi cum puteţi face astfel încât să dispuneţi mereu de un surplus.

Dorinţa de a deveni prosperi semnifică de fapt o aspiraţie de a trăi mai liberi, mai fericiţi. Aceasta reprezintă o dorinţă universală de a descoperi Binele şi Frumuseţea, în tot ceea ce ne înconjoară.

Banii reprezintă un simbol

Banii sunt un simbol destinat schimburilor de mărfuri şi semnifică nu numai siguranţa zilei de mâine, ci şi frumuseţea, luxul, abundenţa şi rafinamentul. Pentru o naţiune, el reprezintă însuşi simbolul economiei. În cazul fiinţei umane, atât timp cât sângele circulă prin corp în mod liber, ea se va afla într-o stare de sănătate deplină.

Prin analogie, dacă banii circulă fără obstacole în viaţa voastră cotidiană, sunteţi sănătoşi din punct de vedere economic. Când omul începe însă să-i acumuleze, să-i pună la ciorap sau în safe-uri, când începe să se teamă pentru ei, atunci el se îmbolnăveşte.

De-a lungul timpului, banii au circulat sub diverse forme, precum sarea, perlele sau alte obiecte. În timpurile vechi, averea era evaluată în funcţie de numărul vitelor pe care le deţinea om. Acum avem la dispoziţie moneda sau alte valori de bancă, pentru că este cu mult mai uşor să completăm un cec, decât să transportăm o mulţime de oi pentru a ne plăti facturile.

Cum puteţi scăpa de lipsuri pentru totdeauna?

Să deveniţi conştienţi de puterile latente din subconştient, acesta este cel mai sigur mijloc de a vă apropia de orice fel de bogăţie: materială, mentală sau spirituală.

Cel care studiază cu atenţie legile mentalului se convinge pentru totdeauna că, indiferent de problemele economice ale societăţii: fluctuaţii ale valorii monedei, greve, războaie etc, el se va bucura mereu de abundenţa care va lua cele mai neaşteptate forme. Secretul constă în a impregna cu putere subconştientul de idea prosperităţii.

Dacă veţi înţelege modul cum banii circulă liber în întreaga societate, veţi constata surprinşi că mereu veţi beneficia de un surplus material, ce vă va asigura o anumită autonomie. Chiar dacă mâine, să zicem, se va produce un dezastru financiar, în urma căruia toate averile vor deveni fără valoare, cum a fost cazul mărcii germane după primul război mondial, dacă nu veţi înceta să folosiţi legile mentalului, pentru a vă atrage bogăţia, atunci veţi avea parte mereu de abundenţă, indiferent ce formă nouă va lua ea.

 

De ce vă lipsesc banii?

Citind acest articol, vă veţi spune poate: “Merit un salariu mai mare decât cel pe carel primesc acum”. Părerea mea este că cei mai mulţi oameni nu sunt retribuiţi deloc în mod satisfăcător. Dar una din cauzele ascunse ale acestei situaţii este faptul ca ei desconsideră banii, fie că-şi dau seama, fie că nu.

Aceşti oameni au senzaţia că banii sunt murdari şi că “a dori să fii bogat constituie sursa tuturor relelor”. Un alt motiv îl reprezintă ipocrizia lor, atunci când susţin că sărăcia este o virtute. Aceste idei, implantate adânc în subconştient, pot fi rodul educaţiei, al ignoranţei sau chiar a unei interpretări greşite a Scripturilor. Citeste-Banii se îndreaptă întotdeauna acolo unde sunt prețuiți şi considerați necesari.

Banii şi viaţa echilibrată

Într-o zi, cineva mi-a spus: “Sunt lefter. Urăsc banii pentru că sunt cauza tuturor relelor”. Aceste afirmaţii dezvăluie un spirit nevrozat şi dezorientat. Desigur, nu trebuie să puneţi banii pe primul plan în viaţă, căci altfel veţi cădea în cealaltă extremă. Sunteţi aici pentru a vă folosi cu înţelepciune de puterile latente şi de influenţa de care dispuneţi.

Unii sunt avizi de putere şi faimă, alţii sunt avizi după bani. Dacă vă veţi focaliza dorinţele doar asupra banilor, spunînd: “Unicul meu scop în viaţă îl reprezintă banii, nimic altceva nu este mai important pentru mine”, fără îndoială că-i veţi obţine, veţi face avere, dar veţi uita cel mai important lucru: sunteţi aici pentru a învăţa să duceţi o viaţă echilibrată şi să vă afirmaţi în mod armonios pe toate planurile. De aceea, trebuie să vă potoliţi şi foamea spirituală, aspiraţia către armonie, dragoste, bucurie, către o sănătate perfectă.

Este total lipsit de înţelepciune să faceţi din bani scopul unic în viaţă. Munciţi şi acumulaţi mereu, închipuindu-vă că puteţi obţine tot ce doriţi cu ajutorul banilor, pentru ca, la un moment dat, să vă daţi seama că nu aveţi nevoie numai de bunuri materiale. În aceeaşi masură, aspiraţi către frumuseţe şi fericire, doriţi să vă manifestaţi talentele ascunse, să vă găsiţi rostul în viaţă şi să-i ajutaţi pe ceilalţi, atât cât vă stă în puteri.

Dacă veţi aplica în mod inteligent legile mentalului, veţi putea deveni chiar milionari, fără ca aceasta să vă afecteze starea de sănătate, de armonie, de elevare, fără să vă pierdeţi spontaneitate şi calmul lăuntric.

Sursa-Joseph Murphy

Please follow and like us:
20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

TrackBack URL

http://rubinuliubirii.com/de-ce-va-lipsesc-banii/trackback/

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)