Dragostea este cea mai puternică energie din Univers.

Albert  Einstein afirma: ,,Pentru a da vizibilitate iubirii, am făcut o înlocuire simplă în cea mai faimoasă ecuație. Dacă în loc de E = mc2, acceptăm că energia care vindecă lumea poate fi obținută prin iubire înmulțită cu viteza luminii pătrate, ajungem la concluzia că dragostea este cea mai puternică forță care există, pentru că nu are limite.

Dacă omenirea va face vreodată o bombă de dragoste: “Poate că nu suntem încă gata să facem o bombă de iubire, un dispozitiv suficient de puternic pentru a distruge complet ura, egoismul și lăcomia care devastă planeta. Cu toate acestea, fiecare individ poartă în ei un mic dar puternic generator de iubire a cărui energie așteaptă să fie eliberată “.

Am făcut o bombă cu dragoste care vă va schimba gândurile într-un nano secund de pace, iubire, conștiință, încredere, integritate, neutralitate, unitate și mindfulness – așa este, bomba de dragoste se numește PLATINUM.

Există o forță extrem de puternică care, până în prezent, știința nu a găsit o explicație oficială. Este o forță care include și guvernează toate celelalte și este chiar în spatele oricărui fenomen care operează în univers și nu a fost încă identificat de noi. Această forță universală este DRAGOSTEA.

Când oamenii de știință au căutat o teorie unificată a universului, au uitat cea mai puternică forță nevăzută DRAGOSTEA.

Dragostea este Lumina, care luminează pe cei care o dau și o primesc. Dragostea este gravitatea, deoarece face ca unii oameni să se simtă atrasi de ceilalți. Dragostea este putere, deoarece înmulțește cele mai bune lucruri pe care le avem și permite umanității să nu se stingă în egoismul orb. Dragostea se desfasoara si se dezvaluie. Pentru iubire trăim și murim. Dragostea este Dumnezeu și Dumnezeu este Iubire.

Această forță explică totul și dă viață vieții. Aceasta este variabila pe care am ignorat-o prea mult timp, poate pentru ca ne este frică de dragoste pentru că este singura energie din univers pe care omul nu a învățat să o conducă dupa voință.

Pentru a da vizibilitate iubirii, am făcut o înlocuire simplă în cea mai faimoasă ecuație. Dacă în loc de E = mc2, acceptăm că energia care vindecă lumea poate fi obținută prin iubire înmulțită de viteza luminii pătrat, ajungem la concluzia că dragostea este cea mai puternică forță care există, pentru că nu are limite.
.
Poate că nu suntem încă gata să facem o bombă de iubire, un dispozitiv suficient de puternic pentru a distruge complet ură, egoism și lăcomie care devastă lumea.

Reține; fiecare individ poartă în ei un mic, dar puternic generator de iubire a cărui energie așteaptă să fie eliberată.

Dragostea este metafizică și este nucleul dezvoltării noastre personale și al evoluției spirituale. Dragostea ajunge dincolo de realitatea noastră fizică. Da, dragostea este o experiență sufletească și atunci când ea este necondiționată, puterile sale sunt mult mai profunde.

Dragostea este metafizică, deoarece are flux și frecvență. S-ar putea spune că există o Metafizică care să-i iubească. Și asta ar fi s-o lăsăm să curgă și pe măsură ce curge, vindecă, restabilește și întinerește. Dragostea este cheia evoluției noastre personale și spirituale, deoarece dragostea ne arată cum să creștem.

Dragostea însăși este o lege universală și spirituală. Dragostea este energia continuă care curge pe tot parcursul vieții. Totul este sursa iubirii. Totul este iubirea supremă.

Mulți dintre noi nu permit ca vibrația iubirii să crească calitatea vieții noastre, de teama că aceasta ne va compromite intențiile, dorințele, scopul și ambițiile. Cu toate acestea, dragostea este ceea ce face posibil scopul nostru. Dragostea are puterea de a ne vindeca, motiva, inspira și împuternici. Când ne lipsește motivația de a trăi scopul sufletului nostru, trebuie să ne întrebăm: “Cum este viața mea de iubire? Cum este dragostea care curge în viața mea și în afara ei? Ce fac pentru a crește vibrația energiei iubirii?”

Dragostea nu este limpede și nici nu este limitată. Există dragoste mai mult decât suficientă, contrar modului în care apar lucrurile. Travestia este ca exista o energie şi atat de multa dragoste care ne este neutilizată până când avem probleme societale cum ar fi dependențe puternice, familii sparte si disfunctionale, razboaie, crime de ură, crimă și sinucidere.

Dar cine vor fi acele suflete curajoase care permit iubirii să curgă? Lasă iubirea să curgă în viețile noastre. Lasa iubirea să curgă chiar şi atunci când simțim durere, dezamagire si frustrare – pentru toate aceste lucruri sunt embrioni de teama. Când această frică este pe deplin crescută, devine ura, amărăciunea, gelozia și disperarea.

Viața pe care mulți dintre noi o conduc este lipsită de iubire. Ne simțim deconectați de la familiile, prietenii și iubitorii noștri. Continuăm cu sarcinile zilnice de zi cu zi și nu există nici o legătură cu oamenii din viața noastră. Cealaltă extremă este aceia dintre noi care simt că trebuie să luptăm pentru iubire. Trebuie să ieșim mai mult decât următoarea persoană pentru a câștiga dragostea. Trebuie să fim cei mai atrăgători. Trebuie să fim cei mai de succes. Trebuie să fim cei mai inteligenți, dar totuși ne simțim inadecvați.

În fiecare zi trăim cu teama că dragostea va fi luată de la noi. Vocile din partea din spate a minții noastre spun: “O să vă dați seama și când se va termina, toți vor întoarce spatele asupra voastră, sunteți o epavă”.

Mulți oameni s-au lipsit de energia iubirii care curge în viața lor. Acest gol iese și își epuizează creativitatea, motivația și face ca mulți oameni talentați să pară incompetenți.

Unii dintre noi trebuie să ne reîncărcam și să ne ridicăm vibrația iubirii. Dragostea este cea mai puternică energie din Univers. Când vibrația iubirii crește, fiecare lucru pozitiv din viața noastră crește – bogăția noastră, sănătatea, înțelepciunea. Noi conducem vieți de abundență și de prosperitate, deoarece sămânța întregii bunătăți în Univers este Iubirea.

Simplitatea iubirii ne uimește chiar dacă este foarte puternică. Doar pentru un moment, stați și imaginați-vă o persoană pe care o iubiți și o țineți dragă inimii voastre. Imaginați-vă cuvintele lor în timp ce vorbesc. Gândiți-vă la toate faptele lor de bunătate. Cum știu toate cuvintele potrivite de spus? Cum ar putea chiar prezența lor să vă facă să bată inima puțin mai repede și să vă declanșeze spiritul să vrei mai mult de la viață în timp ce vă descoperiți scopul vieții?

Dragostea nu înfundă mintea; De fapt, ea eliberează creativitatea, înțelepciunea și răspunsurile care pot fi prinse în ea. Prea adesea vedem dragostea ca o distragere a atenției – un ocol în afara scopului vieții noastre, atunci când aceasta este chiar esența a ceea ce ne cheamă la destinație. Își curăță rănile de dezamăgire. Ea calmează mișcările oboselii. Dragostea este singura noastră sursă adevărată de putere. Fără ea, suntem parsonii propriei noastre distrugeri și profeți ai propriei noastre decese. Și aceasta conduce la comportamente autodistructive care limitează și stagnează dezvoltarea noastră personală și evoluția spirituală.

Singura noastră speranță este că avem curajul să permitem iubirii să curgă prin noi, în consecință, crescând vibrația iubirii noastre. Acest curaj ne va conduce spre libertatea și integritatea pe care le poate oferi numai dragostea. În timp ce ne conectăm cu noi înșine și cu ceilalți din jurul nostru, vom găsi pacea interioară, scopul vieții noastre și împlinirea de sine. Iar această pace interioară și împlinirea de sine vor duce la evoluția noastră spirituală și la dezvoltarea personală.
Biografia autorului

The Metaphysics of Love for Personal Development and Spiritual Evolution

Carmellita M. Brown

Please follow and like us:
20

Comments are closed.

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)