Eliberarea la nivelul corpului fizic

Eliberarea la nivelul corpului fizic.

Corpul fizic este considerat, oglinda creierului nostru.

Uneori este nevoie să experimentăm inclusiv o eliberare la nivelul corpului fizic. Experiențele şi emoțiile noastre sunt adeseori blocate în interiorul corpului. Spre exemplu, dacă ți-ai controlat prea multă vreme expresia verbală, poți țipa în casă cu geamurile închise binențeles, fiind singur în casă să nu creadă membri familiei tale că ai luato razna. Dacă ai acumulat prea multă mânie, poți lua o pernă la bătaie pe post de sac de box, poți juca tenis sau poți alerga.

Acum ceva vreme povesteşte Louise Hay, a avut o durere mare de umăr care a ținut-o câteva zile. Am încercat din toate puterile să o ignor, dar durerea a refuzat să dispară.

În cele din urmă, m-am aşezat în linişte şi m-am întrebat: ,,Ce se întâmpă? Ce fel de senzație este aceasta?”

Mi-am dat imediat seama că este o senzație de tip arsură. ,, Arsură…Arsură…Asta înseamnă mânie. De ce eşti mânioasă?”

Nu-mi dădeam seama pe moment de ce eram mânioasă, aşa că mi-am spus: ,,Haide să vedem dacă pot afla care este cauza mâniei mele.” Am aşezat pe pat două perne mari şi le-am ,,luat la bătaie”, lovindu-le cu foarte multă energie.

După circa 12 lovituri, mi-am dat imediat seama de ce eram mânioasă. Motivul îmi era cât se poate de limpede. De aceea, am continuat să lovesc pernele cu şi mai multă putere țipând şi eliberându-mi astfel emoțiile din corp. La sfârşit m-am simțit mult mai bine , iar a doua zi umărul meu nu mai avea nimic.

 

Louise Hay.

Please follow and like us:
20

Comments are closed.

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)