Eu merit să fiu prosper!


Eu merit să fiu prosper!

 


Dacă nu pornim din start de la premiza că ,,merităm” să fim prosperi, atunci chiar dacă abundența ne-ar cădea în brațe, noi am gasi o cale de a o refuza. Iată un exemplu ilustrativ in această direcție de la Louise L.Hay, care dă exemplu un student al său care frecventa cursurile pentru amplificarea prosperității sale. El a anunțat pe toți plin de entuziasm intr-o seara  că a câstigat 500 de dolari. Repeta într-una :,,Nu-mi vine să cred!Până acum nu am câștigat nimic niciodată!”Noi știam că era o reflectare a conștiinței lui aflate în schimbare.Tânărul încă simțea că nu merită acei bani. În săptămâna următoare el nu venise la curs, întrucât și-a rupt piciorul. Factura medicului a fost de 500 de dolari.

Speriat de ideea de a ,,avansa” în direcția noii sale prosperități, subconștientul lui s-a autopedepsit în acest fel.

Ori de câte ori ne concentrăm asupra creșterii veniturilor noastre, trebuie să avem mare grijă să nu evocăm fără să vrem o creștere a facturilor și datoriilor.

Dacă te focalizezi asupra lipsurilor și datoriilor, îți vei crea noi lipsuri și datorii.

Universul este inepuizabil. Devino conștient de acest lucru. Încearcă să numeri stelele de pe cer sau firele de nisip de pe plajă, frunzele unui copac, picăturile de ploaie care îți cad pe streașină sau semințele dintr-o roșie. Fiecare sămânță este capabilă să dea naștere unei noi plante, care va produce un număr mare de roșii.

Fii recunoscător pentru ceea ce ai și vei vedea că avuția ta tinde să sporească. Personal, îmi place să binecuvântez tot ce există la ora actuală în viața mea: casa mea, căldura, apa, lumina, telefonul, mobila, instalațiile, aparatura, îmbrăcămintea, mijloacele de transport, slujbele mele, banii pe care îi am, prietenii și cele cinci simțuri ale mele, care îmi permit să mă bucur de această planetă minunată.

Singurul lucru care ne limitează este propria noastră convingere în limitate.

Ce convingere te limitează pe tine?

Îți dorești să ai bani numai pentru a-i ajuta pe alții? Asta înseamnă că ai convingerea că tu însuți ești lipsit de valoare.

Asigură-te că nu mai respingi ideea de prosperitate. Dacă un prieten te invită la prânz sau la cină, acceptă cu bucurie și cu plăcere. Nu trebuie să simți că faci un ,,schimb”cu el. Dacă cineva îți oferă un dar, acceptă-l cu bucurie. Chiar dacă nu poți folosi personal cadoul primit, dăruiește-l mai departe. Lasă fluxul darurilor Universului să circule prin viața ta. Zâmbește și spune ,,Multumesc.” Procedând în acest fel, tu vei lăsa Universul să știe că ești pregătit să te bucuri de tot ce este mai bun pentru tine.

Să vă fie de folos.

Sursa :Louis L. Hay

 

Please follow and like us:
20

1 Comments

  1. I’m commenting to make you be aware of of the nice discovery my friend’s daughter encountered going through your web page. She came to understand lots of issues, including what it is like to have a very effective coaching mood to make the others with no trouble learn certain hard to do topics. You actually exceeded visitors’ expected results. Thank you for providing such powerful, trustworthy, educational not to mention unique tips about your topic to Gloria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

TrackBack URL

http://rubinuliubirii.com/eu-merit-sa-fiu-prosper/trackback/

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)