Gândurile tale au o forță magnetică

Legea Atracției şi forța ei magnetică ajunge pretutindeni în Univers şi atrage alte gânduri care sunt înrudite din punct de vedere vibrațional.

Ce este gândirea?

Gândirea – reprezintă faza dinamică a minții în timp ce mintea în sine ei este statică (liniştită).

Mintea Divină conține în ea însăşi tot ce putem vedea cu ochiul fizic, tot ce putem auzi şi tot ce nu putem auzi cu urechile corpului pentru că este autoştiutoare, omniprezentă şi omnipotentă.

Această putere se află în fiecare dintre noi, fiind noi înşine creații ale Minții.Aceasta implică adevărul, ca orice gând pe care îl generează mintea umană.

Gândul poate fi atras de alte gânduri prin puterea Legii Atracției. Gândul este vibrația în conformitate cu care acționează Legea Atracției.

Gândul este materialul sau manifestarea, şi este de asemenea vehiculul prin care sunt atrase sau create toate lucrurile.

Cu cât înțelegeți mai mult puterea Legii Atracției, cu atât veți fi mai interesați să vă direcționați în mod intenționat gândurile, pentru că veți obține ceea ce gândiți, fie că vreți, fie că nu.

Fără excepție, lucrul la care vă gândiți este cel pe care începeți să îl chemați în viața voastră.

Atenția pe care o acordați subiectelor, gândurile orientate asupra lor şi răspunsul Legii Atracției la aceste gânduri sunt responsabile pentru fiecare persoană, eveniment sau conjunctură cu care vă întâlniți. Toate aceste lucruri sunt aduse în viața voastră printr-un fel de pâlnie magnetică puternică, în măsura în care se aseamănă vibrațional cu gândurile voastre.

Voi primiți esența a ceea ce vă gândiți, fie că este ceva ce doriți, fie că este ceva ce nu vă doriți. Aceasta poate să vi se pară deranjant la început, dar sperăm că, cu timpul veți ajunge să apreciați corectitudinea, consecvența şi caracterul absolut al acestei puternice Legii a Atracției. Odată ce înțelegeți această lege şi începeți să fiți atenți la lucrurile asupra cărora vă orientați atenția, veți redobândi controlul asupra propriei voastre vieți. Şi odată cu acest control vă veți reaminti că nu există nimic ce nu puteți dobândi, şi că nu există niciun lucru pe care sâ nu îl doriți şi pe care să nu îl puteți înlătura din viața voastră.

Înțelegerea Legii Atracției şi recunoaşterea corelației absolute dintre ceea ce ați gândit şi simțit – şi ceea ce se manifestă ca răspuns în viața voastră – vă va face să fiți mai conştienți de ceea ce vă stimulează gândurile. Veți începe să observați că propriile voastre gânduri pot fi stimulate de ceea ce citiți sau vedeți la televizor sau auziți sau observați din experiența altcuiva. Şi odată ce vedeți efectul pe care Legea Atracției îl are asupra acestor gânduri care încep prin a fi mici şi devin tot mai mari pe măsură ce le acordați atenție, veți simți interior dorința de a începe sa vă direcționați gândurile mai mult decât lucrurile pe care vrei să le trăiți. Pentru că indiferent ce cugetați, şi indiferent care este sursa stimulării acelui gând… pe măsură ce meditați tot mai mult la acel lucru, Legea Atracției intră în funcțiune şi începe să vă ofere alte gânduri, conversații şi experiențe care au o natură similară.

Indiferent dacă vă amintiți trecutul, observați prezentul sau vă imaginați viitorul, faceți asta chiar acum, şi oricare ar fi lucrul, asupra căruia vă focalizați, acesta produce o activare a vibrație la care răspunde Legea Atracției. La început poate meditați de unul singur asupra unui subiect anume, dar dacă vă gândiți la el suficient de mult timp, veți începe să observați că şi alți oameni încep să discute despre el, deoarece Legea Atracției găseşte pe alții care vă vor oferi o vibrație similară şi îi aduce spre voi. Cu cât vă concentrați mai mult asupra a ceva, cu atât mai puternic devine. Cu cât este mai puternic punctul de atracție asupra lui, cu atât mai multe dovezi ale prezenței lui apar în viața voastră.

Fie vâ concentrați asupra lucrurilor pe care nu le doriți, fie că vă concentrați asupra lucrurilor pe care nu le doriți, dovada gândurilor voastre vine încontinuu spre voi.

Orientarea cu bună ştiință a gândurilor voastre este cheia către o viață plină de bucurie şi de veselie, dar dorința de a simți bucuria este cea mai bună dintre toate…pentru că, în căutarea bucuriei, găsiți gândurile care atrag viața minunată pe care o doriți.

Legea Atracției

Please follow and like us:
20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

TrackBack URL

http://rubinuliubirii.com/gandurile-tale-au-o-forta-magnetica/trackback/

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)