Interiorul tău comunică prin intermediul emoțiilor tale

Voi sunteți cu mult mai mult decât vedeți voi în acest corp fizic, pentru că deşi creați, într-adevăr, în mod minunat, în plan fizic, existați si într-o altă dimensiune.

Există o parte din voi care nu este materială – pe care o numiți FIINȚA INTERIOARĂ – şi care există chiar acum în timp ce vă aflați în acest corp fizic.

Emoțiile voastre sunt indicatorul fizic al relației pe care o aveți cu Ființa Interioară.

În timp ce foi vă concentrați asupra unui subiect şi aveți propria voastră perspectivă şi opinie asupra lui, Ființa voastră Interioară este de asemenea focalizată asupra acelui subiect şi are o anumită perspectivă şi părere despre el. Emoțiile pe care le simțiți sunt indicatorul care vă arată modul în care se potrivesc sau nu aceste opinii.

Exemplu: S-a petrecut ceva şi părerea voastră curentă despre voi înşivă este că ar fi trebuit să vă descurcați mai bine sau că nu sunteți prea deştept sau că nu meritați. Deoarece părerea Ființei voastre Interioare este că vă descurcați bine şi că sunteți deştept şi că întotdeauna meritați, există o nepotrivire evidentă între aceste opinii, şi veți resimți această nepotrivire sub forma unei emoții negative. Pe de altă parte, atunci când vă simțiți mândru de voi înşivă sau vă iubiți sau iubiți pe altcineva, părerea voastră curentă este mult mai aproape de ceea ce simte Ființa voastră Interioară în cel moment; şi în acest caz, veți simți emoții pozitive, mândrie, dragoste sau apreciere.

Ființa voastră Interioară sau Sursa de Energie oferă întotdeauna o perspectivă care vă este în ceea mai mare măsură avantajoasă, şi atunci când perspectiva voastră se potriveşte cu aceasta, apare atracția pozitivă. Cu alte cuvinte, cu cât vă simțiți mai bine, cu atât va fi mai bun punctul de atracție, şi cu atât mai bine se vor aranja lucrurile pentru voi. Vibrațiile comparative dintre perspectiva voastră şi cea a Ființei voastre Interioare sunt responsabile de această magnifică Ghidare ce vă stă întotdeauna la dispoziție.

Deoarece Legea Atracției răspunde întotdeauna şi intră în acțiune pentru orice vibrație îi oferiți, este estrem de util să înțelegeți că emoțiile voastre vă lasă să ştiți dacă vă aflați în vaza de a crea ceva ce vă doriți sau ceva ce nu vă doriți.

Adesea, atunci când noi cei din planul fizic află de puternica Lege a Atracției şi încep să înțeleagă că ei atrag lucrurile către ei în virtutea a ceea ce gândesc, ei încearcă să îşi monitorizeze fiecare gând, adesea simțindu-se în siguranță în ceea ce priveşte gândurile noastre. Dar monitorizarea gândurilor este un lucru dificil deoarece există atât de multe lucruri la care ați putea să vă gândiți, şi Legea Atracției aduce în permanență şi mai multe.

În loc să încercați să vă monitorizați gândurile, noi vă încurajăm să fiți pur şi simplu atenți la ceea ce simțiți. Pentru că dacă ați alege un gând care nu este în armonie cu modul în care vă vede Ființa Interioară cea iubitoare, care este mai înțeleaptă, mai bătrână şi mai cuprinzătoare, veți simți nepotrivirea, şi atunci veți putea cu uşurință să vă redirecționați gândul catre ceva care vă face să vă simțiți mai bine şi care, aşadar, vă este mai de folos.

Voi ați ştiut, atunci când ați luat decizia de a vă încarna în acest corp fizic, că veți avea acces la acest minunat Sistem de Gidare Emoțională, pentru că atunci ştiați că prin intermediul emoțiilor voastre minunate, în permanență prezente, veți putea să ştiți dacă vă rătăciți de această cunoaştere mai largă sau curgeți împreună cu ea.

Atunci când vă orientați gândul în direcția a ceva care vă doriți, veți simți o emoție pozitivă. Atunci când vă veți gândi la ceva ce nu vă doriți, veți simți o emoție negativă.

Şi astfel, doar fiind atenți la modul în care vă simțiți, veți şti întotdeauna direcția din care puternica voastră Ființă atrage subiectul gândurilor voastre.

Mergi mai departe, gândindu-te la ceea ce îți doreşti, atrăgând acele experiențe de viață care să te ajute să te hotărăşti ce îți doreşti…

Adevărata ta muncă constă în a decide ce îți doreşti şi apoi să te focalizezi asupra acelui lucru, astfel încât să îl atragi.

Acesta este procesul creației: Să te gândeşti la ceea ce îți doreşti, atât de mult şi atât de limpede încât Ființa ta Interioară să îți răspundă prin emoții. Şi în timp ce tu te gândeşti la acest lucru, cu emoție, tu devii cel mai puternic dintre toți magneții. Acesta este procesul prin care vei atrage ceea ce doreşti în viața ta.

Multe dintre gândurile pe care le vei avea nu vor fi puternice în ceea ce priveşte atracția, cel puțin nu la început – dacă nu rămâi focalizat asupra lor suficient de mult timp ca ele să devină mai mult. Şi pe măsură ce ele să devin mai mut în cantitate şi în forță, emoția pe care o vei simți de la Ființa Interioară va fi tot mai mare.

Atunci când ai gânduri care scot la iveală emoții, accesezi puterea Universului. Mergi mai departe în această primă zi de viață, ştiind că munca ta este să decizi ce anume îți doreşti – şi apoi să te focalizezi asupra acestui lucru.

Sunteți pe aici de ceva vreme. Majoritatea dintre voi v-ați văzut, nu prin propriii voştri ochi, de fapt, chiar fizic nu vă puteți vedea cu propriii voştri ochi, ci prin ochii altora; prin urmare, mulți dintre voi nu vă aflați acum în acea stare de a fi pe care vi-o doriți.

Este realitatea ta chiar atât de reală?

Iată un proces prin care puteți dobândi această stare de a de a fi pe care o alegeți, astfel încât să puteți avea acces la puterea Universului şi să puteți începe să atrageți obiectul dorinței voastre, în loc de ceea ce simțiți că este starea voastră de a fi din acest moment. Pentru că din perspectiva noastră, există o foarte mare diferența între ceea ce există acum – şi pe care voi o numiți ,, realitatea voastră” – şi ceea ce este cu adevărat realitatea.

Chiar dacă acum sunteți într-un corp care nu este sănătos sau într-unul care nu are mărimea, forma sau vitalitatea dorite; cu un mod de viață care vă displace; conducând un automobil cu care vă face să vă jenați; interacționând cu oameni cu care nu vă face plăcere…noi vrem să ajutăm să înțelegeți că deşi aceasta pare să fie Starea voastră de a Fi, nu este deloc nevoie ca ea să fie tocmai aşa. Starea voastră de a Fi este modul în care simțiți referitor la voi înşivă în orice moment.

Legea Atracției

Please follow and like us:
20

2 Comments

  1. I have to express my passion for your kind-heartedness in support of persons that really want help on that theme. Your very own dedication to getting the message across turned out to be rather helpful and has in most cases encouraged guys and women just like me to arrive at their dreams. The useful advice signifies this much a person like me and additionally to my colleagues. Thanks a lot; from all of us.

  2. My husband and i were absolutely satisfied Emmanuel managed to do his basic research through the entire precious recommendations he acquired through your web page. It’s not at all simplistic to just continually be giving away steps which usually many people might have been selling. We fully grasp we have got the website owner to appreciate for that. All of the explanations you’ve made, the simple site navigation, the friendships you will help to instill – it is mostly spectacular, and it’s really leading our son and us believe that the matter is enjoyable, and that’s pretty fundamental. Thanks for all the pieces!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

TrackBack URL

http://rubinuliubirii.com/interiorul-tau-comunica-prin-intermediul-emotiilor-tale/trackback/

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)