Legea Prosperității

LEGEA PROSPERITĂŢII

,,Da, Cel Atotputernic va fi apărarea ta şi nu vei duce lipsă de aur.”

Unul dintre cele mai importante mesaje ale Bibliei transmise omului este acela că DUMNEZEU ESTE IZVORUL sau şi ca, PRIN CUVÂNTUL SAU, OMUL POATE SĂ FACĂ SĂ RĂSĂRĂ TOT CEEA CE-I APARŢINE PRIN DREPT DIVIN. Dar, pentru aceasta, omul trebuie să aibă o credinţă TOTALĂ în cuvântul spus. Isaiia spune: ,,Cuvîntul meu nu se întoarce la mine fără efect, fără să fi executat voinţa mea şi fără să fi îndeplinit scopurile mele”. Ştim acum că cuvintele şi gândurile au o putere vibratorie uriaşă care, fără încetare, modelează corpul şi faptele.

O consultanta a venit într-o zi să mă vadă; ea era într-o stare de neliniste extremă şi mi-a spus că la 15 ale lunii urma să fie urmărită pentru o suma importantă. Ea nu vedea nici un mijloc să-şi procure acea suma şi era disperata. Eu i-am explicat că DUMNEZEU ESTE IZVORUL şi că ACEST IZVOR EXISTĂ PENTRU ORICE FEL DE CERERE FORMULATĂ. Şi am spus cuvântul! Am mulţumit, pentru că ea să primeasca acei bani în momentul oportun şi într-un mod convenabil. Apoi i-am spus că trebuie să aibă o credinţa perfectă şi să actioneze conform acestei credinţe.

Ziua de 15 sosi şi încă nu primise banii. Eu i-am spus: ,,Azi este sâmbătă, nu vei fi deci urmărită de fisc. Rolul tău este să actionezi că şi când ai fi bogată şi să dai dovadă de o voinţa perfectă, o credinţa care contează pe această suma în ziua de luni”. Ea mă rugă să dejunăm împreună pentru a-i da curaj. Întâlnind-o la restaurant, iam afirmat: ,,Nu este momentul să economiseşti. Comandă un dejun ales, actionează ca şi când ai fi primit banii pe care contai.” ,,TOT CEEA CE CEREŢI RUGÂNDU-VĂ, CREDEŢI că aţi PRIMIT DEJA!’

A doua zi ea mă chema din nou, pentru a-mi cere să stau cu ea până la sosirea banilor. ,,Nu, i-am răspuns, eşti Divin protejată, şi Dumnezeu nu întârzie niciodată.” ,,Seara, ea îmi telefona, foarte emoţionată. Draga mea, s-a produs un miracol! Eram în salon, azi dimineaţă, când a sunat cineva la uşă. I-am cerut bonei: ,,Să nu laşi pe nimeni să intre!’ Ea se uită pe fereastra şi îmi spuse că era vărul meu, ,,cel care poarta o barbă mare, albă’. ,,Atunci strigă-l, să se întoarcă! Eu doresc să-l văd.” El tocmai dădea colţul strazii când auzi vocea bonei, şi se întoarse. Vorbirăm aproximativ o ora şi, în momentul plecării, el mă întrebă: ,,A, à propos, în ce stadiu sunt finanţele tale?” I-am marturisit că aveam nevoie de bani şi mi-a spus: ,,Ei bine, draga mea, îţi voi da trei mii de euro la 1 ale lunii.” ,,Nu am îndrăznit să-i spun că eram urmărită pentru bani. Ce trebuie să fac? Nu voi primi aceşti bani decât pe 1 ale lunii şi mie îmi trebuie maine.” I-am răspuns că voi continua să ‘tratez’ (reamintesc că în metafizica aceasta înseamnă a supune o persoană sau o situaţie, actiunii rugaciunii) Şi am adăugat: MULŢUMESC pentru că ea a primit aceşti bani în planul invizibil şi că acesta se va manifesta la timpul potrivit.”

A doua zi, dimineaţă, vărul ei o sună  şi îi spuse: ,,Treci pe la mine pe la birou acum, dimineaţă, şi îţi voi da banii.” În aceeaşi după-amiază, banii erau în contul ei, la banca, şi ea putea să semneze cecul atât de repede cât îi permitea emoţia. Dacă ceri succesul, dar te pregăteşti pentru eşec (adică ai îndoieli asupra reuşitei) vei obţine situaţia pentru care te pregăteşti.

OMUL TREBUIE SĂ SE PREGATEASCA SĂ PRIMEASCA CEEA CE A CERUT ,,CHIAR ŞI ATUNCI CÂND NU ARE NICI CEL MAI MIC SEMN’.

A te pune în rezonanţă cu lucrurile spirituale, nu este uşor (pentru mulţi oameni). Gândurile adverse de îndoială, de teamă, se nasc în subconştient.  Aşa se explică de ce ,,este mai întuneric înainte de răsărit”. O mare demonstraţie este în general precedata de gânduri obsedante. Declarand Supremele Adevăruri Spirituale, lansezi o sfidare vechilor idei înfipte adânc în subconştient şi se arată eroarea care trebuie eliminata. Este momentul să faci frecvente afirmaţii, să te bucuri şi să mulţumeşti pentru ceea ce ai primit deja. ,,Inainte de a mă chema, Eu voi răspunde”. Această înseamnă că fiecare dar, bun şi perfect asteapta că omul să-l recunoască, căci el îi aparţine deja.

OMUL NU POATE OBŢINE DECÂT CEEA CE EL SE VEDE DEJA PRIMIND.

Copiii Israelului au avut certitudinea că vor poseda toate pământurile pe care le vor vedea. Acest lucru este adevărat pentru fiecare. Omul nu poseda decât ceea ce există deja în viziunea sa mintală. Orice opera de anvergură şi orice lucru care s-a realizat puternic s-a manifestat mai întâi în viziune. Ori, adeseori, chiar în momentul unei demonstraţii stralucite, apare eşecul şi descurajarea.

Totuşi, cel care cunoaște Legea Spirituală nu este tulburat de aparențe şi se bucură chiar atunci când este în ,,captivitate’. Adică persista să vadă adevărul şi să mulţumească pentru tot ceea ce este deja îndeplinit, pentru ceea ce a primit deja. Iisus Hristos a dat în acest sens un minunat exemplu. El a declarat discipolilor Săi: ‘Spuneti că mai sunt 4 luni până la recoltă? Iată ce va spun, ridicaţi ochii şi priviti câmpurile, sunt deja gata pentru recoltare!’. Viziunea Sa clară strabatea lumea materiei şi El vedea perfect lumea celei de-a 4-a dimensiuni, adică lucrurile aşa cum sunt ele în realitate: perfecte şi complete în Spiritul Divin. Astfel, omul trebuie să menţina constant viziunea scopului călătoriei sale şi să ceară manifestarea a aceea ce a primit deja, fie că este vorba de o sănatate perfectă, de dragoste, de prosperitate, de facultatea de a se exprima perfect, de un camin, de prieteni. Toate acestea sunt idei perfecte şi desăvârşite, înregistrate în Spiritul Divin (supraconştientul omului), pe care omul trebuie să le manifeste prin el însuşi.

Aşa trebuie să facem unii pentru altii. Iisus Hristos cunoştea acest Adevăr, când a spus: ,,DACĂ DOI DINTRE VOI SE ÎNŢELEG PE PĂMÂNT ASUPRA UNUI LUCRU, ACESTA LE VA FI ACORDAT DE TATAL MEU CARE ESTE ÎN CERURI.’. Singur eşti prea absorbit de propriile afaceri şi devii prada îndoielii şi temerilor. Prietenul, vindecătorul vede clar succesul, sănatatea, sau prosperitatea, şi asta cu tarie, nu are slăbiciune, pentru că nu este el în cauză. Este infinit mai uşor să faci o demonstraţie pentru altcineva decât pentru ţine însuţi!

Prin urmare, nu trebuie să eziţi să ceri ajutor atunci când te simţi fără putere. Un observator puternic al vieţii a spus într-o zi: ,,Nici un om nu poate esua dacă o singură persoană din lumea asta crede în reuşita lui! . Aceasta este puterea viziunii. Se întâmpla frecvent că un bărbat să datoreze reuşita lui soţiei, surorii sau unui prieten care credeau în el şi care, cu tarie, au ştiut să menţina viziunea modelului perfect.

Florance Scovel Shinn – JOCUL VIEŢII şi CUM SĂ-L JOCI

Please follow and like us:
20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

TrackBack URL

http://rubinuliubirii.com/legea-prosperitatii/trackback/

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)