Legea Universală a Atracției: Definiție

Legea Atracției este cea mai puternică Lege din Univers care afectează tot ceea ce este în permanență, nu există nimic care să nu fie afectat de această lege puternică.

Nu numai că Legea Atracției este cea mai puternică lege din Univers, dar trebuie înțeleasă prima, pentru ca ceea ce vă voi spune mai departe să vă fie de vreun folos. Şi trebuie să înțelegeți această lege mai înainte ca ceea ce trăiți, sau ceea ce observați că trăiesc alții frumos, să capete un sens.

Tot ce este în viața voastră şi a altora este afectat de Legea Atracției. Ea este baza a tot ceea ce vedeți că se manifestă. Este baza a tot ceea ce ajungeți să experimentați.

A fi conştient de Legea Atracției şi înțelegerea modului în care acționează sunt esențiale dacă doriți să vă trăiți viața având un anumit scop. De fapt sunt esențiale pentru a trăi viața plină de bucurie pe care ați decis să o trăiți.

Legea Atracției spune: ,,Cele care se aseamănă se atrag”. Atunci când spuneți: ,,Cine se aseamănă se adună” vorbiți de fapt despre Legea Atracției. O vedeți evidențiată atunci când vă treziți nefericiți, şi când apoi, de-a lungul zilei lucrurile merg din ce în ce mai rău, şi la sfârşitul zilei spuneți: ,,Nici nu trebuia să mă fi dat jos din pat”.

Vedeți Legea Atracției pusă în evidență în societate atunci când vedeți pe cel care vorbeşte cel mai mult despre prosperitate, are prosperitate. Cel care are mulți banii, vorbesc cel mai mult despre banii şi aşa atrag şi mai mulți bani în viața lor.

Legea Atracției este evidențiată atunci când reglați radioul pe 630 AM şi vă aşteptați să recepționați postul care emite pe lungimea de undă de la 630 AM, deoarece înțelegeți că semnalele radio dintre emițător şi receptor trebuie să se potrivească.

Pe măsură ce înțelegeți sau mai bine spus, pe măsură ce vă amintiți această puternică Lege a Atracției, dovada prezenței sale în tot ceea ce vă înconjoară va deveni uşor de observat, pentru ă veți începe să recunoaşteți corelațiile exacte dintre ceea ce ați gândit şi ceea ce ajungeți să trăiți efectiv. Nimic nu apare din senin în viața voastră. Voi atrageți – totul. Fără excepții.

Deoarece Legea Atracției răspunde tuturor gândurilor tale pe care le mențineți. Este mai corect să spunem că voi vă creați propria voastră realitate. Tot ceea ce trăiți este atras către voi pentru că Legea Atracției răspunde gândurilor pe care le trimiteți. Fie că vă aduceți aminte de ceva din trecut, observați ceva din prezent, sau vă imaginați ceva legat de viitor, gândul asupra căruia vă focalizați în puternicul prezent a activat în voi o anumită vibrație – şi Legea Atracției îi răspunde acum.

Oamenii adesea explică, aflându-se în mijlocul unor lucruri nedorite care apar în viața lor, că ei sunt siguri că nu ei sunt cei care au creat asemenea situație. ,, Doar nu mi-aş fi făcut mie însumi una ca asta!” spun ei. Şi deşi stim că nu în mod intenționat ați adus acest lucru nedorit în viața voastră, totuşi trebuie să vă spunem că numai voi singuri ați putut să faceți aceasta, pentru că nimeni altcineva nu are puterea de a atrage ceea ce vine spre voi. Focalizându-vă asupra acestui lucru nedorit, sau asupra esenței sale, l-ați creat în mod automat. Deoarece nu ați înțeles Legile Universului, sau regulile jocului, ca să spunem aşa, ați chemat în viața voastră lucrurile nedorite prin atenția care le-ați acordat-o.

Pentru a înțelege mai bine Legea Atracției, imaginați-v-o ca pe un magnet care atrage esența a ceea ce gândiți şi simțiți.

Şi astfel, dacă vă simțiți gras, nu puteți atrage zveltețea. Dacă vă simțiți sărac nu puteți atrage prosperitatea şi aşa mai departe. Este împotriva Legii Universale.

Please follow and like us:
20

Comments are closed.

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)