Mesaje si Urari pentru majorat!


MESAJE SI URARI PENTRU VARSTA DE 18 ANI


Perioada adolescentină este unică şi frumos marcată de împlinira vârstei de 18 ani. Această şi frumoasă şi unică vârstă o mai cunoastem şi sub numele de majorat. Această zi este o barieră care te desparte de copilărie spre o nouă etapă importantă a vieți. Aceasta simbolizeazâ o scară spre lumea celor maturi, şi sărbătorirea împliniri frumoasei vârste de 18 ani, majoratului trebuie să fie o zi de neuitat pentru omagiat şi vă invit să alegeți mesaje şi urări potrivite pentru fiecare persoană în parte să îi faceți ziua de naştere frumoasă.


 • Dacă există ceva mai frumos decăt viața la 18 ani, dacă există ceva mai minunat decăt viața de adoleşcent, dacă există ceva mai pur decăt un vis și dacă există ceva mai puternic decăt iubirea, fie ca toate aceștea să-ți aparțină! La mulți ani, majoro!

 • Ai făcut 18 ani,
 • Asta aşteptai de atâția ani!
 • Eşti major şi faci ce vrei,
 • Sfaturi de la nimeni nu mai iei

 • Azi împlineşti cea mai frumoasă vârstă a vieții, şi o viață nouă te aşteaptă înainte, o viață cu multe surprize, unele bune altele mai puțin bune, toate sunt o lecție de viață şi pentru a fi de neânlocuit trebuie să fi diferit, începând de azi de la 18 ani. La mulți ani!

 • Azi se deschid porțile pentru tine, ai ajuns la vârsta majoratului, îți doresc să ai încredere în viață, dacă ai încredere în tine însuți, inspiri incredere altora. Sapă cu generozitate în adâncul sufletului tău, iubeşte şi scoate la suprafață frumusețea interioară. La mulți ani!

 • De majorat nu pot să-ți dăruiesc decât un cadou al dragostei pentru că dragostea va fi cel mai scump şi mai prețios dar pe care îl vei primi în viață. La mulți ani!

 • Fie ca zilele tale de azi de când ai devenit majoră,  să fie pline de bucurie, nopțile pline de căldură și anii tăi plini de tinerete. La multi ani!

 • 18 ani! Ai toată libertatea din lume, eşti liberă să faci tot ce îți pofteşte inima şi sufletul tău. Îți doresc înțelepciune în decizii, caută mereu căi pentru a transforma problemele în oportunități, evită rutina dacă vrei să te simți vie, iubeşte viața şi află că viața e frumoasă şi simplă, îndrăgosteştete de omul potrivit şi tot Universul este al tău. La mulți ani, majoro!

 • Până acum te-ai prostit copilăreşte cu prieteni tăi, acum la 18 ani trebuie să te maturizezi, a venit vremea să te prosteşti cu cei de vârsta ta în noua etapă a vieți de adult. La mulți ani!

 • La mulți ani prințeso! Azi e majoratul, e ziua ta. Îți doresc să îți păstrezi sufletul de copil cât mai mult timp în viață, aşa vei reuşi să fii fericită mai mult timp adunând mai multe clipe fericite. Şi nu uita păstrează copilul din tine toata viață. La mulți ani!

 • In viață trebuie să stii pentru cine să zâmbeşti şi pentru cine să plângi. Să ai privirea celui care a trecut prin multe, şi zâmbetul celui care le-a depăşit pe toate. Azi eşti majoră şi vei învăță să prețuieşti oameni din viața ta, să ai grijă de sufletul, inima, mintea ta să ai grijă de sănătatea ta si aşa începe maturizarea ta! La mulți ani, iubita mea!

 • De azi eşti majoră şi vei căuta iubire. Nu căuta iubirea cu disperare, căci aşa nu vei găsi decât iluzie şi dezamăgire. Ea va veni fără să sti, încearcă să iubeşti fără temeri. Să nu frângi zborul de teama de înălțime, iubirea te înaltă, iubirea înseamnă libertate. La mulți ani, majoro!

 • Ai ajuns la vârsta majoratului, un nou capitol frumos ți se aşterne în față. Începe acest capitol cu vise mărețe şi prospere. Să nu te arunci în brațele uşorului, ci să munceşti să fii independentă , să nu atârni de buzunarul nimănui. Iubeşte şi dăruieşte iubire necondiționat. La mulți ani!

 • Ai 18 ani! Ai impresia că ai trăit deja o viață, sau cel puțin un sfert din viață? Vei vedea că defapt viața ta abia acum începe. În timp ce te vei bucura de foarte multă libertate vei învăț de responsabilitate, vei învăța ce înseamnă munca, succesul, prosperitatea şi eşecul, dar eu îți doresc să descoperi țelul tău în viață şi lucruri-le care te împlinesc. La mulți ani, majoro!

 • Priveşte această zi specială de majorat ca o nouă pagină din povestea ta de viață, o poveste tot mai frumoasă în paşii de adult. Fie ca în această zi să ai parte de ceea mai semnificativă şi frumoasă petrecere din viața ta! La mulți ani!

 • Îți doresc ca la împlinirea celor 18 ani, Dumnezeu să te binecuvinteze cu înțelepciune şi curaj spre noua etapă a vieți de adult. Să înveți să iubeşti necondiționat. Unii oameni te vor iubi doar pentru că eşti tu, alții te vor iubi pentru ceea ce poți face pentru ei, iar unii nu te vor plăcea de loc, dar tot ceea ce poți face în viață este să fii ceea ce eşti. La mulți ani!

Please follow and like us:
20

Comments are closed.

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)