Oceanul Abundenţei


Oceanul Abundenţei


          Conştiinţa prosperităţii nu depinde de bani. Dimpotrivă, fluxul banilor depinde de conştinţa prosperităţii. Dacă îţi poţi dilata conştiinţa prosperităţii, mai multă abundenţă va intra în viaţa ta.

           Unul din exerciţiile preferate ale Louise este cel în care să vizualizează stând pe malul unui ocean, imaginându-şi că el reprezintă întreaga abundenţă care îi stă la dispoziţie. Încearcă şi tu acest exerciţiu.

  • Ce fel de recipient ţii în mână?
  • Nu cumva este o linguriţă, o găleată cu fundul spart, un pahar de hârtie?

Sau poate ai o veritabilă conductă care îţi permite să te aprovizionezi oricând  doreşti din acest ocean al abundenţei?

 


Priveşte în jur şi remarcă faptul că oricât de mulţi oameni s-ar aproviziona din acest ocean şi orice fel de recipient ar folosi ei, nivelul apei nu scade niciodată. Nu se pune problema că, luând mai mult, privezi pe altcineva de dreptul lui. Oricât de mult ai lua, tu nu vei putea goli niciodată oceanul.

Recipientul pe care îl foloseşti este conştiinţa ta, şi el poate fi schimbat oricând cu un recipient mai mare. Practică acest exerciţiu cât mai des, pentru a te impregna cu imaginea oceanului nelimitat de abundenţă.

Deschide-ţi larg bratele

Cel puţin o dată pe zi, deschide larg braţele şi spune,,Mă deschid şi sunt receptivă-n faţa tuturor lucrurilor bune pe care mi le oferă Universul.”Acest gest simbolic îţi conferă un sentiment de expansiune a conştiinţei.

Universul nu îţi poate trimite decât ceea ce conţine deja sfera conştiinţei tale, iar tu poţi crea întotdeauna mai mult în conştinţa ta. Aceasta poate fi comparată cu o bancă a Universului. Fă depozite mentale amplificându-le conştiinţei capacităţii tale de a crea. Meditaţia, tratamentele şi afirmaţiile reprezintă astfel de depozite mentale. Fă-ţi şi tu obiceiul de a depune zilnic ceva în aceste depozite cosmice.

Faptul că ai mai mulţi bani nu este suficient. Important este să te bucuri de ei. Nu le acorda banilor o importanţă mai mare decât merită, ei reprezintă doar un mijloc de schimb.

Recunoaşte prosperitatea atunci când apare în viaţa ta

Începe să recunoşti pretutindeni prosperitatea şi bucură-te de ea. Reverendul Ike, binecunoscutul evanghelist din New York City, povesteşte undeva că pe vremea când nu era decât un predicator sărac obijnuia să se plimbe prin faţa restaurantelor de lux, a clădirilor şi autoturismelor cele mai frumoase, a magazinelor de haine …., spunând cu voce tare:,,Asta este pentru mine. Asta este pentru mine.”

Bucură-te deschis atunci când vezi o casă frumoasă sau un magazin cu produse de lux, un iaht ect.Gândeşte-te că toate acestea fac parte integrală din abundenţa ta şi dilată-ţi astfel conştiinţa astfel încât să includă toate lucrurile pe care ţi le doreşti. Ori de căte ori vezi pe cineva bine îmbrăcat găndeşte-te:,,Nu-i aşa că e minunat să vezi că cineva se bucură de atâta abundenţă?Universul ne poate oferi tuturor tot ce avem nevoie.”

De regulă, noi nu ne dorim bunurile altor persoane, ci să ne bucurăm de propriile noastre bunuri.

De fapt, nu noi suntem adevăraţii proprietari ai bunurilor noastre. Noi doar le folosim o vreme, după care ele trec în posesiunea altcuiva. Există şi posesiuni care rămân în familie generaţii la rând, dar mai devreme sau mai târziu şi ele trec în posesiunea altcuiva.Viaţa are un ritm al ei. Lucrurile vin şi pleacă, apar şi dispar. Personal, am convingerea că atunci când un obiect dispare din viaţa noastră, el face acest lucru numai pentru a elibera spaţiul necesar pentru un obiect mai bun şi mai nou.

Louise L.Hay

Please follow and like us:
20

Comments are closed.

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)