Omul caută pretutindeni marea taină a lumii, numai în interiorul său nu.

Prin naştere, omul a primit de la Dumnezeu dreptul de a fi bogat în orice privinţă. Aceasta înseamnă că exişti pe pământ pentru a atinge în toate domeniile cele mai intense trăiri.

Exişti pentru a duce o viaţă frumoasă, fericită şi luminoasă, cu alte cuvinte, o viaţă pe deplin împlinită. Este dreptul tău, de fapt sensul existenţei tale.

Recunoaşte că tezaurul nemăsuratelor bogăţii ale infinitului se găseşte în cele mai profunde straturi -ale subconştientului tău, începe prin a explora această “mină de aur” şi scoate la lumină tot ce-ţi trebuie – nu numai bani, ci şi frumuseţe, bucurie, tovarăşi de drum şi un lăcaş al fericirii tale.

Toate faptele bune şi binecuvântările vieţii sunt în raza ta de acţiune. Poţi obţine orice ţi-ai dori dacă ai cunoştinţă de adevăratul “Know-how”.

În orice caz, omul se poate transforma în mod fundamental, şi anume, prin schimbarea conţinutului gândirii şi credinţei sale. Ci să vă schimbaţi prin înnoirea minţii (Romani 12, 2). Aceasta este cheia către cel mai mare secret al lumii, care zice: împărăţia lui Dumnezeu se află în om.

Aceasta înseamnă că în propriul său subconştient se găsesc înţelepciunea nemărginită, puterea fără margini, iubirea inepuizabilă şi soluţia pentru orice problemă.

Omul caută pretutindeni marea taină a lumii, numai în interiorul său nu.

Începe acum, imediat, leagă-te la uriaşele forţe din interiorul tău. Aşa vei obţine fericire şi împlinire, mulţumită lui Dumnezeu, Cel viu, Care ne dă cu belşug toate, spre îndulcirea noastră (Timotei 1:6,17).

Domnul zice: Eu am venit ca viaţă să aibă şi din belşug să aibă (Ioan 10, 10)

Este normal şi natural să îţi doreşti bunăstare, succes şi apreciere. Ar trebui să ai suficienţi bani pentru a face ceea ce îţi doreşti. Sărăcia nu este o virtute, ci o boală spiritual-sufletească ce trebuie eradicată. Bogăţia este înainte de toate o stare spirituală, la fel ca sărăcia. Mahalalele şi cartierele săracilor vor dispărea la nivel mondial abia atunci când din mintea şi spiritul oamenilor va fi înlăturată premeditarea şi credinţa în necesitatea lipsurilor şi a mizeriei.

Este dreptul tău şi alor tăi să posede hrană bună, îmbrăcăminte frumoasă, o casă comodă, înzestrată cu tot confortul, şi banii necesari pentru o viaţă decentă; este un drept dat de Dumnezeu de a avea succes şi de a fi fericit.

In ultimă instanţă, pentru propria-ţi prosperitate este necesar să-ţi găseşti zilnic timpul pentru a medita sau pentru a te ruga; în acest fel, în timpul relaxării totale, poţi să-ţi materializezi visurile. A prospera înseamnă a progresa atât spiritual, cât şi intelectual, sufleteşte, social, economic, material; pe scurt, în toate direcţiile.

Întrucât legile gândirii şi ale credinţei sunt tot atât de imperioase ca şi cele ale naturii.

Cine gândeşte astfel este forţat din interior să aducă bogăţia şi succesul la lumina zilei. Subconştientul nostru – latura dumnezeiască din om – este cea mai bună sursă de inspiraţie şi stă scris că omul ce o foloseşte nu este lăsat niciodată în impas, cerinţele îi sunt satisfăcute, de multe ori în mod surprinzător, indiferent de împrejurările externe.

Infinita înţelepciune a subconştientului tău poate face pentru tine numai ceea ce poate realiza prin tine. Gândirea, credinţa şi simţirea ta iţi stăpânesc soarta.

Dacă ne acordăm cu infinitul din fiinţa noastră şi credem în mima noastră, atunci prezenţa dumnezeiască va reacţiona nemijlocit, indiferent de ceea ce ne este necesar pentru prosperitatea noastră, pentru consolarea sau inspirarea noastră.

Realmente, totul se petrece la fel ca în natură: omul nu recoltează struguri de pe tufe de măceş, nici smochine de pe ciulini. Pentru om este valabilă legea naturii, conform căreia viaţa sa corespunde cu ceea ce gândeşte el întreaga zi.

Constituie un minunat adevăr faptul că o gândire pozitivă, afirmativă, constructivă este mai puternică decât orice raporturi sau condiţii de viaţă contradictorii. Aceasta înseamnă că orice eveniment pe care ţi-l închipui cu simţire şi convingere va avea ca efect trăirea experienţei respective.

Dacă gândurile tale sunt gândurile Domnului, atunci forţa Sa este înlăuntrul tău şi dă naştere minunatelor gânduri spre cele bune.

Când te vei hotăra să faci un lucru, lucrul îl vei izbuti şi lumina va străluci pe toate drumurile tale.

Practica gândirii pozitive- Joseph Murphy

 

Please follow and like us:
20

3 Comments

  1. Great work! This is the type of info that should be shared around the net. Shame on Google for not positioning this post higher! Come on over and visit my site . Thanks =)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)