Rugăciune de Miercuri


Rugăciune de miercuri


Doamne, Atotputernice şi Atotândurate! Îmi aduc aminte că Te-ai născut Om, din Sfânta Fecioară, în peşteră, şi ai fost vândut cu treizeci de arginți, ucenicul cel viclean, ca să ne răscumperi pe noi păcătoşii, de sub puterea diavolului.

Pentru aceasta Te rog, îndură-te de mine, vânzătorul! Primeşte, Doamne, această mică a mea rugăciune şi umilită a mea voință, că mă întristez, pentru că Te-am întristat şi mă amărăsc pentru că Te-am supărat fără de număr.

La Tine, preabunule Mântuitor, am toată speranța şi cred că Tu, care din iubire de oameni ai primit să fi vândut pentru noi, Te vei îndura şi de mine acum, ca să mă mântuieşti de chinurile cele de veci şi să învredniceşti Împărăției Tale.

Nu te depărta de la mine, Doamne, şi ajută-mi, ca în toate să fac voia Ta şi să nu te mai răstignesc în toate zilele cu faptele mele cele păcătoase, nici să Te batjocuresc cu cugetele mele cele rele, precum făceau iudeii cei necredincioşi în timpul Sfintelor Tale Patimi, ci ca femeia cea păcătoasă să-Ți spăl picioarele, cu lacrimile ochilor mei, pentru ca să mă învrednicesc a auzi şi eu din gura Ta cea dulce: ,,Iertate să-ți fie păcatele…” Amin.

Please follow and like us:
20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

TrackBack URL

http://rubinuliubirii.com/rugaciune-de-miercuri/trackback/

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)