Statusuri de dragoste de Irina Binder


Statusuri de dragoste de Irina Binder


Eşti o ființă minunată şi cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Eşti adorabilă şi dulce şi aş face orice pentru tine. Te rog doar să nu te îndrăgosteşti de mine…

(Irina Binder-Fluturi )


Secretul tău cel mai ascuns este că acolo înăuntrul tău, tii ascunsă o ființă minunată. O ființă fragilă, vulnerabilă, care are nevoie de iubire. O ființă iubitoare şi mult prea generoasă……

(Irina Binder-Fluturi)


Auzi? Dacă mă îndrăgostesc de tine? Ar fi ciudat, nu? Sau poate că te îndrăgosteşti tu. Ha, ha! Să nu cumva să faci asta!

(Irina Binder-Fluturi)


,,Mi-aş dori o lume a mea şi a ta, o lume departe de toți cunoscuții, departe de orice interdicție, de orice regret, de orice resentiment. O lume în care să fim doar noi doi.”

(Irina Binder-Fluturi)


,,Dă-mi o zi din viața ta. O zi întreagă, în care să fii sinceră, din clipa în care te trezeşti şi până când adormi. O zi în care să nu porți nicio mască, în care să nu-ți impui nimic, în care să nu-ți interzici nimic, în care să spui şi să faci tot ce vrei, fără să joci teatru, fără să te ascunzi şi fără să te minți….”

(Irina Binder-Fluturi)


,,Îmi doresc cu tot sufletul măcar o zi din viața ta, o zi în care să fii tu, cea adevărată”

(Irina Binder-Fluturi),,Te iubesc atât de mult, încât vreau sa-mi împart fiecare secundă din viață cu tine.Fiecare durere, fiecare bucurie, fiecare lacrimă şi fiecare vis.”

(Irina Binder-Fluturi)


,,Te iubesc prea mult, ca să te forțez. Dar vreau să te gândeşti bine la tine, la viitor, la noi. Vreau să te gândeşti că, din spirit de sacrificiu, nu te vei distruge doar pe tine, ci şi pe mine.”

(Irina Binder-Fluturi)


,,Profită de fiecare clipă, ia iubirea care ți se oferă cu ambele mâini, ține cu dinții de orice clipă de fericire şi luptă pentru visele tale!

(Irina Binder-Fluturi)


,,Să nu uiți nicidată cine eşti, să nu laşi oamenii să te transforme în cine vor ei să fii, nu uita că eşti un om minunat, că ai în tine puteri nebănuite de a schimba lumea în bine şi de a înfrumuseța suflete!”

(Irina Binder-Fluturi)


,,Trăieşte frumos, caută să însemni ceva bun în viața oamenilor, retrage-te atunci când simți că nu mai aparții unui loc sau unui suflet şi ia-o de la început,ori de câte ori va trebui….”

(Irina Binder-Fluturi)


,,Nu fugi de trecutul tău, să nu fugi de cei care te iubesc, să nu fugi de amintiri !”

(Irina Binder-Fluturi)


,,Lasă lucrurile să se întâmple, trăieşte-ți viața cu bune şi cu rele, cu lacrimi şi cu zâmbete, cu tot ce îți oferă, pentru că toate au un rost.”

(Irina Binder-Fluturi)


,,Iubeşte şi lasă-te iubită, iartă dar nu uita, iar dacă vei cădea, ridică-te şi mergi mai departe şi nu da nimănui satisfacțiea să te vadă la pământ !”

(Irina Binder-Fluturi)


,,Nu uita că ai dreptul să faci ce vrei cu viața ta, să alegi ce vrei şi nimeni nu are dreptul să te judece, pentru felul în care îți trăieşti viața.”

(Irina Binder-Fluturi)


,,Să nu-ți fie teamă să plângi, să râzi sau să vorbeşti deschis despre ceea ce simți, fii sinceră cu ceilalți, dar mai ales fii sinceră cu tine şi orice vei face, fă-o în aşa fel încât să-i poți privi pe ceilalți cu demnitate, să nu-ți fie ruşine cu cine eşti.”

(Irina Binder-Fluturi)


,,Sunt poveşti care ne aduc atâta dezamăgire, încât ne fac să nu mai credem în iubire, să nu ne-o mai dorim şi să ne condamnăm la singurătate.”               (Irina Binder-Fluturi)


,,Nicio poveste nu seamănâ una cu cealaltă, chiar dacă toate au în comun iubirea. Din fiecare învățăm ceva, altceva, despre noi înşine, despre oameni, despre viață sau lipsa ei. Şi după fiecare poveste, deşi nu mereu ne schimbăm, mereu ne reinventăm.”                                                                      (Irina Binder-Fluturi)


,,Sunt poveşti de iubire care ne vindecă de răni lăsate de iubiri trecătoare şi care ne fac să cunoaştem iubirea adevărată.”                                      (Irina Binder-Fluturi)


,,Sunt poveşti de iubire după care regretăm, întrebându-ne mereu,,cum ar fi fost dacă…?”; sunt poveşti de iubire în care numai unul iubeşte, sperând că va fi la rându-i iubit înapoi…”

 (Irina Binder-Fluturi)


,,Când ai plecat mi-ai luat tot eul

Mi-ai luat până şi Dumnezeul

Nu mai am vise, nici speranță.

Sunt mort, dar condamnat la viață.

Te-am visat. Cu ochii deschişi. Mă urăsc!

Am nevoie să fiu iubit.”

(Irina Binder-Fluturi)


,,Mă uit în oglindă şi văd pe altcineva. Văd o persoană străină. Văd un om patetic, care îşi plânge de milă şi care îşi cerşeşte iubirea. Văd un om singur, izolat de lume, care îți caută cu disperare prezența, pentru că tu eşti tot ce i-a rămas şi tot ce îşi doreşte.

Please follow and like us:
20

Comments are closed.

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)