Sursa reală a prosperităţii

Sursa reală a prosperităţii

Subconştientul nu duce lipsă de idei. Trebuie doar să-l dinamizaţi, să-l determinaţi să vi le comunice. Odată amorsat acest proces, el vă va oferi numeroase modalităţi de a duce o viaţă îmbelşugată, indiferent de fluctuaţia pieţei sau de situaţia economică a ţării în care trăiţi.

Prospe-ritatea obţinută pe această cale, nu va depinde de condiţiile exterioare.

Nu veţi fi afectaţi de scăderea valorii banilor, căci banii nu reprezintă decât simboluri ale bogăţiei. Este suficient să impregnaţi în subconştient ideea de prosperitate şi, mai ales, sentimentul împlinirii şi al confortului. Veţi fi uimiţi cât de neobişnuite şi neaşteptate vor fi formele în care toate acestea se vor manifesta.

Unii se plâng că nu reuşesc să se descurce cu cheltuielile curente. Ei îi condamnă mereu pe cei care au reuşit în viaţă, care au reuşit să se ridice mai sus decât ei înşişi, spunînd: “Îl cunosc bine, este un hoţ, un profitor”.

Iată de ce au rămas săraci; ei condamnă tocmai ceea ce doresc cu mai mare intensitate, dar într-un mod egoist, distructiv. Cel mai bun mijloc de a vă îndepărta de prosperitate este să fiţi invidioşi şi să-l criticaţi pe cel care se bucură de ea. Din aceasta cauză, invidia constituie principala cauză a sărăciei în cazul multor persoane.

Să zicem că ştiţi faptul că, unul dintre concurenţii voştri depune o sumă uriaşă de bani în bancă, în timp ce voi nu aveţi de depus decât câteva bancnote. Ce sentiment vă domină în acel moment? Desigur, sunteţi invidioşi, pentru că afacerile i-au mers mai bine decât vouă înşivă. Ca să eliminaţi acest sentiment distructiv care, după cum am mai arătat, constituie cauza multor necazuri, puteţi emite următoarea sugestie: “Ce minunat! Mă bucur că acest om este atât de prosper. Îi doresc să încheie afaceri din ce în ce mai avantajoase”.

Gelozia şi invidia sunt sentimente cu adevărat devastatoare. Neutralizaţi-le cât mai repede posibil. Doriţi tuturor fiinţelor să se bucure de abundenţă, să ducă o viaţă fără lipsuri şi plină de fericire. Chiar în momentul când simţiţi că vă irită succesul cuiva, începeţi să vă rugaţi pentru fericirea şi prosperitatea persoanei respective. Eliberaţi mintea de gândurile de ură şi invidie; permiteţi subconştientului să se manifeste în sens benefic şi să aducă numai bucurie şi prosperitate în viaţa voastră. Chiar dacă ştiţi că cineva şi-a câştigat averea prin mijloace necinstite, nu aveţi nici un motiv să va îngrijoraţi sau să faceţi caz de acel lucru. Pur şi simplu înseamnă că persoana respectivă se foloseşte de legile divine, pentru a-şi satisface interesele sale egoiste. Fiţi siguri că justiţia divină îl va recompensa aşa cum merită. Nu criticaţi, deci, pe semenii voştri. Nu vă preocupaţi decât de anihilarea propriilor voastre blocaje mentale, precum: invidia, gelozia, tendinţa de a critica, blocaje care vă îndepărtează de scopurile voastre. Seara, înainte de a adormi, relaxaţi-vă profund şi începeţi să repetaţi un singur cuvânt: “Prosperitate”. Fiţi destinşi, calmi şi repetaţi încet această formulă aproape magică, aşa cum aţi fredona un cântec de leagăn. Adormiţi cu acest cuvânt în minte. Veţi fi uimiţi de rezultatele pe care le veţi obţine. Făcând din nou dovada puterii sale magnifice, subconştientul vă va dărui din abundenţă tot ce veţi dori din viaţă.

Folosiţi-vă de puterea subconştientului

 • 1. Hotărâţi-vă să deveniţi prosperi, cu ajutorul puterii subconştientu-lui vostru.
 • 2. Dacă vă veţi chinui să câştigaţi bani mulţi doar prin muncă grea, brută şi lipsită de orice înţelegere subtilă a grandioaselor mecanisme de acţiune ale subconştientului, nu veţi reuşi decât să ajungeţi cel mai bogat din cimitir. Nu este nevoie să vă epuizaţi sau să luptaţi din greu, fizic vorbind, pentru a atinge starea de prosperitate.
 • 3. Prosperitatea este mai întâi de toate un prototip mental. Fixaţi acest prototip adânc la nivelul subconştientului.
 • 4. Majoritatea oamenilor se zbat în lipsuri, pentru că nu ştiu să aplice legile mentalului, în viaţa de zi cu zi.
 • 5. Repetaţi cuvântul “Prosperitate”, calmi şi concentraţi, timp de cel puţin 5 minute în fiecare zi, într-o stare de relaxare profundă sau de meditaţie. Aveţi încredere, subconştientul va materializa această sugestie, astfel încât să vă îndeplinească dorinţa.
 • 6. Sentimentul de prosperitate atrage, prin rezonanţă, prosperitatea. Nu uitaţi niciodată acest lucru.
 • 7. Este esenţială armonizarea intelectului cu subconştientul, pentru că subconştientul acceptă tot ceea ce simţim că este real, ideile voastre dominante. Cultivaţi cu grijă doar ideea de abundenţă şi urmăriţi să nu daţi atenţie lipsurilor.
 • 8. Pentru a evita un conflict între dorinţă şi realitate, folosiţi sugestia următoare: “Pe zi ce trece devin din ce în ce mai prosper”.
 • 9. Repetaţi cu perseverenţă cuvintele: “Veniturile mele cresc în fiecare zi, am din ce în ce mai mult succes”.
 • 10. Nu mai folosiţi exprimări de genul: “Nu avem nimic”, căci în acest fel nu faceţi decât să vă agravaţi lipsurile.
 • 11. Depuneţi în subconştient gânduri de succes, prosperitate, abundenţă. Mai devreme sau mai târziu, aceste efecte vor deveni vizibile.
 • 12. Urmariţi să nu negaţi ceea ce aţi afirmat cu puţin timp înainte, pentru a nu neutraliza rezultatul final aşteptat.
 • 13. Mentalitatea voastră greşită constituie cauza reală a stării materiale diferite în care vă aflaţi. Fiţi încrezători. Oricând subconştientul vă poate revela o idee care să valoreze milioane.
 • 14. Invidia, gelozia şi critica sunt tot atâtea piedici care trebuie eliminate. Urmăriţi să vă bucuraţi de fericirea şi prosperitatea celor din jurul vostru.
 • 15. Orice obstacol în calea afirmării voastre îşi are rădăcinile în minte. Împăcaţivă cu voi înşivă şi chiar cu cei mai norocoşi decît voi; astfel veţi reuşi să eliminaţi treptat toate obstacolele.
Please follow and like us:
20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

TrackBack URL

http://rubinuliubirii.com/sursa-reala-a-prosperitatii/trackback/

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)