Urari si mesaje de 1 Iunie


Urari si mesaje de 1 Iunie, Ziua Internationala a Copilului


În fiecare an, în prima zi vară, 1 Iunie se celebrează Ziua Internațională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om ,,COPILĂRIA”

A fost sărbătorită pentru prima dată la nivel național în Turcia la data de 23 aprilie 1920. 1 Iunie-Ziua Internațională a Copilului, a intrat în istorie în anul 1925, an în care la Geneva s-a ținut Conferința Mondială pentru bunăstarea copiilor.

Toții copiii de astăzi, adulți de mâine, ar trebui să-şi amintească de copilărie ca despre o etapă frumoasă şi plină de bucurii.


 

 • De ziua ta copile, îți doresc să înveți să-ți trăieşti copilăria, ea pleacă pe un drum care nu-ntoarce. Aş vrea să te joci, să alergi desculț, să construieşti castele de nisip, să prinzi fluturi, să-ți pui cireşe la urechi, dintr-un rest de prăjituri tu să faci firmituri. Păstrează pentru totdeauna copilul din tine! La mulții ani, copile!

 • E 1 Iunie, este ziua ta! Sunt mândră că eşti copilul meu, mi-ai luminat sufletul, inima şi viața din prima clipă în care te-am văzut. Să ai parte de toată susținerea Universului şi toate bucuriile lumi să-ți aparțină. Să ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingaş şi viața fără griji asemenea unui copil. Scoate-ți azi la iveală gingăşia din tine! La mulți ani, copil frumos!

 • La mulți ani, copiii! Este 1 Iunie! Este ziua voastră! Multă sănătate şi bucurii. Să creşte-ți cu zâmbetul pe buze şi viața voastră să fie asemeni unui cer senin!

 • La mulți ani de Ziua Copilului! Să te bucuri de copilărie care este un tărâm magic, o lume fermecată, duioasă, dulce, lină plină de poveşti şi jucării.

 • 1 Iunie este ziua ta şi a tuturor copiilor. Să fiți binecuvântați, sănătoşi şi mereu cu zâmbetu pe buze. Să vă bucurați de acest paradis şi să creşteți frumos! La mulți ani!

 • 1 Iunie, ziua tuturor copiilor! Ziua de azi, să vă aduca numai împlinire, fericire şi bucurie în sufletul de copil. Să aveți parte de jucării frumoase, dulciuri gustoase şi de toată dragostea din lume! La mulți ani, copiii!

 • La mulți ani, tuturor copiiilor şi în special copilului meu. Azi vă dorim doar bucurii şi jucării. Copilăria este cadoul pe care ni-l dă viața. Bucurați-vă de ea şi păstrați zâmbetul cald, sufletul pur şi lumină sclipitoare în priviri! La mulți ani, dragi copiii!

 • Pentru cea mai mare minune binecuvântată a vieții mele, pentru îngeraşul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zâmbet şi pentru fiecare îmbrățişare îți mulțumesc copil frumos. Să ai mereu sufletul pur, zămbetul de îngeraş şi viață fără griji. La mulți ani, de Ziua Copilului!

 

 • Copilăria e vârsta la care ceea mai profundă bucurie poate fii un zâmbet curat şi strălucitor, o inimă plină de iubire. Copilăria e ceea mai magică perioadă a vieții, bucurați-vă de ea! La mulți ani, copiii din lumea întreagă!

 • De 1 Iunie dorim tuturor copiilor să aibe parte de o viață liniştită, fericită, vise mărețe, să fie sănătoşi, binecuvântați şi înconjurați de dragostea părinților. La mulți ani, de Ziua Copilului!

 • Copilăria-i un zâmbet, un vis, e veselie. Un copil e ceea mai mare bogăție a unui om. Nu este miracol mai mare şi bucurie mai frumoasă decât aceea de a avea un copil. Iar cea mai bare bucurie a unui copil, este aceea de a se juca frumos, să fie înconjuat de iubire şi armonie. Şi ce bucurie imensă! La mulți ani, dragi copiii!

 • Copilul este cadoul pe care ni-l dă Dumnezeu. Copilul meu, viața mea ar fi pustie fără tine, întunecată fără lumina din ochii tăi, tristă fără zâmbetul tău iar viață mea ar fii goală fără tine. Să ai parte de drumuri aurite prospere de vise mărețe, succese, sănătate şi viață lungă. La mulți ani, copilul meu!

 

 • Copile, eşti o stea, lumină, viața mea! Eşti luna de pe cer şi zâmbetul mister. Copii să vă iubiți şi-n pace să trăiți, sub soare arzător şi cer fără de nori. La mulți ani, de Ziua Copilului!

 • Azi 1 Iunie. E lumea ta, copile! Cea mai dragă-i dintre toate. Are zmeie şi hărtie. Baloane colorate şi desene. E lumea ta, copile, cea mai prețioasă perioadă a vieți. Bucurați-vă de ea! La mulți ani, copiii!

 • Învață să-ți trăieşti copilăria, căci ea se duce-aşa rapid. De n-ai să poți să zici c-a fost frumoasă, când s-a pierdut în infinit. La mulți ani, de 1 Iunie!

 • 1 Iunie e ziua voastră dragi copii! Un copil fără o jucărie este ca un magicean fără pălărie. Orice copil îşi doreşte un joc când se plictiseşte. Azi e ziua când Universul se deschide spre voi copii cu daruri multe şi jucării! La mulți ani, dragi copii!

 • Este 1 Iunie! E prima zi de vară! E ziua copiilor! E zi de sărbătoare. Copilăria este un cuib frumos de vise. Cu cântece şi jocuri şi cu poveşti promise. Copilăria ta e scoala ce te învață. Că jocul este viața. E răsul şi izvorul, e muntele şi marea. La mulți ani, copii!

 • E ziua ta! Eu ți-am dat viață, tu mi-ai dat mai mult… o lume întreagă. Ai crescut mare, dar mereu vei fi fetița mea dragă. La mulți ani, prințesa mea!

 • La mulți ani, copil frumos şi bun! Să ai o viață plină de bucurii, Dumnezeu să te însoțească şi toate visele să ți se împlinească!

 • Păstrează-ți mereu zâmbetul pe buze, lumina caldă în priviri, puritatea şi căldură sufletului. Trăieşte-ți copilăria! Nu rata aceste clipe fericite, care nu se mai întorc! La mulți ani, fetița mea!

 • Dragii copii, să păstrați întotdeauna copilăria în suflet, iar sufletul să-umpleți cu bucurii. Păstrați-vă pentru totdeauna în suflet, copilul din voi. Nu vă grăbiți să creşteți. La mulți ani,

 

Please follow and like us:
20

Comments are closed.

PAGE TOP

Enjoy this blog? Please spread the word :)